reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Dziewczynki a z innej beczki... maz ma urodziny niedlugo i wiem ze chcialby taki,expres na kapsulki. Orientujecie sie czy lepszy na kapsulki dolce gusto czy tassimo ?? Wiem ze to nie jest prawdziwa kawa i ze kapsulki drogie ale wiem ze maz taka lubi :)

reklama
Magdalinka my mamy psa. Jak sie nasza młoda urodziła i leżałam z nia w szpitalu to maz codziennie przywoził ubranka do prania i dawał psu do wachania, a jak wróciliśmy z nia do domu to postaraliśmy sie zeby psa z domu zabrać i wrócić jak juz młoda bedzie w domu, zeby zrozumiał ze ona tu mieszka a nie jest gościem. Generalnie nie było z nim problemu. Teraz najlepszymi przyjaciółmi sa, zwłaszcza jak młoda bez przerwy chodzi z czymś do jedzenia to on jej na krok nie odstępuje :) ona bardzo sie do niego garnie. Plus taki ze nie boi sie innych psów i jest zaznajomiona z jego flora bakteryjna :)

Klaudia dobrze że wszystko ok z dzidzią :) Najważniejsze :)
Co do dolce gusto to spoko jest ale ja nie mam porównania z niczym innym ;) i juz od dłuższego czasu nie używam :D Wydaje mi się że to bez znaczenia najlepiej patrzeć na koszt kapsułki chyba ;)

My dzisiaj też lenie. Młoda w przedszkolu ja musiałam po załatwiać parę spraw i w domu padłam jak kawka :D spałam od 13 do 16 ehh już wiem jak będą wyglądały drzemki młodego :D

Dostałam wyniki badania posiewu... uwaga.... badanie mam powtórzyć tyle bakterii :/ wysłali mi instrukcje co, gdzie i jak :/ super.
Jutro ide na glukoze nie chce mi się no ale cóż. Ostatni gwizdek tak naprawdę. Powinnam pojechać te laski w laboratorium ze i tak miałam rację :/ brak słów normalnie.
Wyniki pewnie dopiero w poniedziałek mi wyślą.

Uciekam spać

Acha też dziś po szalałam znowu c&a :D czekam kiedy maż mi uszy natrze za to ;) ale kupiłam sobie spodnie chociaż na lato :D

Klaudia ja mam ekspres dolce gusto i jestem zadowolona- tylko, że niemam porównania do niczego innego :tak:
Ja już po sniadanku, zaraz zbieram się i lece na zajęcia do 11 a potem do domu szykować się na chrzciny, taaak mi się niechce tam iść -,-.
jeszcze się z T pokłóciłam wczoraj i atmosfera boska.. akurat na wyjscia rodzinne :no:

Witam z rana . Wczoraj piękny dzień spędziłam z dziećmi siostrą i szwagierką na placu zabaw , dziś zapowiada się powtórka .
Znów mam wrażenie że maleństwo słabiej się rusza ... być może u mnie jest tak samo że to przez stresy ... jeśli się nic nie zmieni pojadę do szpitala ... ogólnie samopoczucie nie najgorsze , zmęczona stale jestem.. i czuje się taka ociążała ... no i nic mi się nie chce

Eh zaczyna.mnie irytowac to laboratorium. Znowu jazda na temat skierowania. Jestem juz po ukuciu i wypiciu tego paskudztwa Masakra i do ok 11 ktwie jak roslina w doniczce

Ale zauwazylam dosc istotna roznice. Z mloda musialam rozciecicz i wypic na raz, pobranie po 2h. Teraz dostalam 0,5 l w tym glukoza i lajtowo czas 5 min do wypicia pobranie bedzie po 1 i 2h
Bo ale z mloda moglam pojechac do mamy i kimnac sie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Angi,gdy ja poszlam na glukoze to mi powiedziały,że zmiana z dniem poprzednim nastąpiła i nawet jeżeli lekarz zalecił badanie przed i po 2h to one muszą jeszcze po 1h pobrać.....glukoze spokojnie mogłam wypić. Co jakiś czas chyba to zmieniają.....

Do góry