reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Dziewczynki a z innej beczki... maz ma urodziny niedlugo i wiem ze chcialby taki,expres na kapsulki. Orientujecie sie czy lepszy na kapsulki dolce gusto czy tassimo ?? Wiem ze to nie jest prawdziwa kawa i ze kapsulki drogie ale wiem ze maz taka lubi :)

reklama
Magdalinka my mamy psa. Jak sie nasza młoda urodziła i leżałam z nia w szpitalu to maz codziennie przywoził ubranka do prania i dawał psu do wachania, a jak wróciliśmy z nia do domu to postaraliśmy sie zeby psa z domu zabrać i wrócić jak juz młoda bedzie w domu, zeby zrozumiał ze ona tu mieszka a nie jest gościem. Generalnie nie było z nim problemu. Teraz najlepszymi przyjaciółmi sa, zwłaszcza jak młoda bez przerwy chodzi z czymś do jedzenia to on jej na krok nie odstępuje :) ona bardzo sie do niego garnie. Plus taki ze nie boi sie innych psów i jest zaznajomiona z jego flora bakteryjna :)

Klaudia dobrze że wszystko ok z dzidzią :) Najważniejsze :)
Co do dolce gusto to spoko jest ale ja nie mam porównania z niczym innym ;) i juz od dłuższego czasu nie używam :D Wydaje mi się że to bez znaczenia najlepiej patrzeć na koszt kapsułki chyba ;)

My dzisiaj też lenie. Młoda w przedszkolu ja musiałam po załatwiać parę spraw i w domu padłam jak kawka :D spałam od 13 do 16 ehh już wiem jak będą wyglądały drzemki młodego :D

Dostałam wyniki badania posiewu... uwaga.... badanie mam powtórzyć tyle bakterii :/ wysłali mi instrukcje co, gdzie i jak :/ super.
Jutro ide na glukoze nie chce mi się no ale cóż. Ostatni gwizdek tak naprawdę. Powinnam pojechać te laski w laboratorium ze i tak miałam rację :/ brak słów normalnie.
Wyniki pewnie dopiero w poniedziałek mi wyślą.

Uciekam spać

Acha też dziś po szalałam znowu c&a :D czekam kiedy maż mi uszy natrze za to ;) ale kupiłam sobie spodnie chociaż na lato :D

Klaudia ja mam ekspres dolce gusto i jestem zadowolona- tylko, że niemam porównania do niczego innego :tak:
Ja już po sniadanku, zaraz zbieram się i lece na zajęcia do 11 a potem do domu szykować się na chrzciny, taaak mi się niechce tam iść -,-.
jeszcze się z T pokłóciłam wczoraj i atmosfera boska.. akurat na wyjscia rodzinne :no:

Witam z rana . Wczoraj piękny dzień spędziłam z dziećmi siostrą i szwagierką na placu zabaw , dziś zapowiada się powtórka .
Znów mam wrażenie że maleństwo słabiej się rusza ... być może u mnie jest tak samo że to przez stresy ... jeśli się nic nie zmieni pojadę do szpitala ... ogólnie samopoczucie nie najgorsze , zmęczona stale jestem.. i czuje się taka ociążała ... no i nic mi się nie chce

Eh zaczyna.mnie irytowac to laboratorium. Znowu jazda na temat skierowania. Jestem juz po ukuciu i wypiciu tego paskudztwa Masakra i do ok 11 ktwie jak roslina w doniczce

Ale zauwazylam dosc istotna roznice. Z mloda musialam rozciecicz i wypic na raz, pobranie po 2h. Teraz dostalam 0,5 l w tym glukoza i lajtowo czas 5 min do wypicia pobranie bedzie po 1 i 2h
Bo ale z mloda moglam pojechac do mamy i kimnac sie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Angi,gdy ja poszlam na glukoze to mi powiedziały,że zmiana z dniem poprzednim nastąpiła i nawet jeżeli lekarz zalecił badanie przed i po 2h to one muszą jeszcze po 1h pobrać.....glukoze spokojnie mogłam wypić. Co jakiś czas chyba to zmieniają.....

Do góry