reklama
michasia30
Fanka BB :)
ja zabralam sie za pranie ciuszkow...i nagle okazalo sie ze mam tego mnostwo bo podostawalam...no coz chyba przez caly tydz bede je prac
Ja mam już zakaz kupowania ciuszkow
Ale j ani mogę się juz doczekać kiedy będę mogła sobie je wszystkie poprac ;-)
martyska1223
Łoo wiosna wiosna.. ja dotarłam do domu bo cały poranek na nogach. Jutro idziemy na chrzciny więc trzeba było zrobić ostatnie zakupy ( m.in kupiłam kolejny strój który mogę ubrać, bo co do pierwszego nie jestem do końca przekonana ) i padam na twarz, nic mi się nie chce a nogi mam ochotę sobie uciąć żeby ich nie czuć . Musze jeszcze ogarnąć w domku a przed 18 ruszam do kosmetyczki na rzęsy i jeszcze gdzieś musze kupić rajstopy.. przydały by się takie fajne ciążowe ale teraz już za późno się opamiętałam bo w moim super miescie ich nie dostane.. -,-'
Odpoczne jeszcze pół godzinki i ruszam do działania.
klaudia81.81
Łoo wiosna wiosna.. ja dotarłam do domu bo cały poranek na nogach. Jutro idziemy na chrzciny więc trzeba było zrobić ostatnie zakupy ( m.in kupiłam kolejny strój który mogę ubrać, bo co do pierwszego nie jestem do końca przekonana ) i padam na twarz, nic mi się nie chce a nogi mam ochotę sobie uciąć żeby ich nie czuć . Musze jeszcze ogarnąć w domku a przed 18 ruszam do kosmetyczki na rzęsy i jeszcze gdzieś musze kupić rajstopy.. przydały by się takie fajne ciążowe ale teraz już za późno się opamiętałam bo w moim super miescie ich nie dostane.. -,-'
W rossmanach sa ciazowe rajstopy chyba ze nie macie
martyska1223
W rossmanach sa ciazowe rajstopy chyba ze nie macie
Kochana dziekuje za informacje, zbieram klamoty i pędze do rossmana
Co do Szkół Rodzenia w Krakowie, większość jest płatna, bezpłatnie bodajże przy jednym ze szpitali i jeszcze jedna (do której właśnie się załapałam ;-)) prowadzona przez położne z innego szpitala. O innych bezpłatnych nie słyszałam, a te dwie - tak jak pisała Thriade - są dość mocno oblegane i trzeba się zapisywać z dużym wyprzedzeniem..Ja postanowiłam się zapisać bo czasowo mogę sobie na to pozwolić, nie mam kompletnie doświadczenia z małymi dziećmi,a nie mam cierpliwości do filmików na YT. Myślę, że zawsze coś tam się wyniesie z takich zajęć. A przynajmniej jest poczucie, że człowiek się jakoś przygotowuje;-) Muszę tylko dokładnie słuchać i zapamiętywać, bo niestety mój mąż nie będzie ze mną chodził, więc muszę mu to później zreferować
Wczoraj w ramach tejże szkoły rodzenia skorzystałam z zajęć jogi i dziewczyny zdecydowanie polecam Po ćwiczeniach czułam się bardzo rozciągnięta i rozluźniona, LEPIEJ SIĘ SPAŁO, a nie były one bardzo forsowne. Muszę rozważyć jeszcze to finansowo, ale chyba skuszę się na jakiś karnet, przyda się trochę ruchu i wzmocnienia przed porodem.
Co do skurczy przepowiadających, wydaje mi się, że jeszcze nic takiego nie mam, nie bardzo wiem jak się to odczuwa?
Wczoraj w ramach tejże szkoły rodzenia skorzystałam z zajęć jogi i dziewczyny zdecydowanie polecam Po ćwiczeniach czułam się bardzo rozciągnięta i rozluźniona, LEPIEJ SIĘ SPAŁO, a nie były one bardzo forsowne. Muszę rozważyć jeszcze to finansowo, ale chyba skuszę się na jakiś karnet, przyda się trochę ruchu i wzmocnienia przed porodem.
Co do skurczy przepowiadających, wydaje mi się, że jeszcze nic takiego nie mam, nie bardzo wiem jak się to odczuwa?
P
pani.olga
Gość
glukoza spoko, wypić się dało bez cytryny, dobrze, że dali kubek wody do popicia, żeby ten smak spłukać. nie chciało mi się wymiotować, ale głowa ciężka, ziewanie i w pewnym momencie poczułam jak mnie zimny pot oblewa. generalnie pierwsza godzina słaba, ale druga już na luzie. wyniki dziś po 20.
Ja chodzę do klubu fitness regularnie na pilates dla ciężarówek. Polecam Chociaż na spanie mi nie pomaga. Teraz chcę iść dodatkowo na "Aktywne 9 miesięcy" - takie bardziej ruchowe zajęcia.Wczoraj w ramach tejże szkoły rodzenia skorzystałam z zajęć jogi i dziewczyny zdecydowanie polecam Po ćwiczeniach czułam się bardzo rozciągnięta i rozluźniona, LEPIEJ SIĘ SPAŁO, a nie były one bardzo forsowne. Muszę rozważyć jeszcze to finansowo, ale chyba skuszę się na jakiś karnet, przyda się trochę ruchu i wzmocnienia przed porodem.
reklama
P
pani.olga
Gość
nooo, nie mam cukrzycy