reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja po kanapce z wedlina swojska i cukier 160 wiec czuje ze insulina bedzie

Kochana, winowajcą najprawdopodobneij jest chleb. Ja przez prawie 2 miesiące poszukiwałam odpowiedniego pieczywa, wypróbowałam chyba ze 30 rodzajów i cukry wysokie byly. Odpowiedni okazał sie graham extra, pieczony w naszej wioskowej piekarni specjalnei dla cukrzyków. Nie zawiera w składzie cukru, słodów ani mąki pszennej, zapytaj w sklepach o odpowiedni chleb dla cukrzyka.

Dziewczyny maz zdecydowal jechac za granice. Ja bede musiala przeniesc sie z synem w czerwcu do mamy na drugi koniec Polski i tam urodzic

Super :-/ Ja bym się w życiu nie zgodziła na to:no:

na długo jedzie? przeprowadzka to konieczność? bo u siebie zawsze lepiej.. nie martw się będzie dobrze..

Jedzie na trzy miesiace... ja placze od wczoraj to go nie wzrusza... mama moja dzis do niego dzwonila ale to nic nie dalo... przeprowadzka konieczna bo nie mam tu rodziny i nie dam sobie sama rady

Wlasnie jakos probuje sobie to poukladac. Wisze caly dzien na telefonie z mama i siostrą.... przeraza mnie to wszystko. Szczegolnie ze to taka daleka podroz w ciazy a potem spowrotem z takim malenstwem

Ja po kanapce z wedlina swojska i cukier 160 wiec czuje ze insulina bedzie
po chlebie pewnie...
ooo właśnie nikita o tym pisze, przeżuć sie na inne śniadania i kolacje bez pieczywa albo ograniczając je
kati 6lat mi służyła..
ewczis dobrze że narazie obeszło się bez insuliny..
6 lat to mało, nasza też tyle ma, już raz naprawiona ale odpukać mojej mamie pralka służyła ponad 15 lat

klaudia no bardzo nieciekawie :baffled:, a mama nie mogłaby do Ciebie przyjechać? nie musiałabyś sie tłuc z dziećmi (chyba masz starszaka?)

reklama
Do góry