reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Klaudia przykro mi że tak wyszło właśnie szkoda ze mama nie może przyjechać bo to jednak kawał drogi... Ale skoro już postanowiono to wypada wam tylko życzyć siły i powodzenia :-)

reklama
Martyśka niezła robota, miałam pytać jak Ci poszło:)

Ewczis powodzenia z cukrami.

Klaudia bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie.

U nas aktywny dzień aż mnie biodro rozbolało:/ M.in. byliśmy w H&Mie skorzystać z 20% rabatu. Dzieci tak brykały, że ledwo wytrzymaliśmy. Teraz już spać, bo padam...

Ostatnia edycja:
Klaudia dasz radę, wiem ze nie będzie łatwo, ale skoro to już postanowione trzeba się oswoić z ta myślą i myśleć pozytywnie, 3 m-ce to nie 3 lata a przy dzieciach czas szybko zleci, a zawsze możesz się nam wyżalić w razie gorszego dnia:tak:

klaudia no cóż, faceci inaczej do pewnych spraw podchodzą ale dziwie się, że nie przedyskutowaliście tego "mocniej" i że tak sie uparł...
Powodzenia kochana będziemy Cię wspierać, a ile km musisz jechać? Gurek chyba gdzieś w pobliżu mieszka i chyba Patka?
Jak dobrze pamiętam.
No synek ma wielki problem nie dziwie sie ;-)
Ola masz rację szczególnie przy dzieciach

oi panowie już poszli spać razem a mnie sie w ogóle nie chce...
już myślę o jutrzejszym obiedzie, jakaś ryba by się przydała w końcu Wielki Post

Dyskutowalismy mocno Kati... wczoraj wrecz sie nie odzywal za moja niewdziecznosc i niedocenienie jego checi ... mam jakies 800-900 km... takze niezly kawalek. Jakos powoli oswajam sie z ta mysla

reklama
Jedzie na trzy miesiace... ja placze od wczoraj to go nie wzrusza... mama moja dzis do niego dzwonila ale to nic nie dalo... przeprowadzka konieczna bo nie mam tu rodziny i nie dam sobie sama rady
Skoro już zdecydowane, to staraj się z tym pogodzić i przestawić na tryb "planowania jak to przeżyć" :) Przynajmniej nie będziesz myśleć o tym jak ci przykro :( Znajdź sobie tam szpital, zastanów się co brać ze sobą - możesz część rzeczy zamówić online już prosto do mamy (np. jakieś ciuszki), albo wysłać wcześniej paczką z domu, żeby się z tym wszystkim nie tarabanić. Plus jest taki, że mama na pewno dobrze o Ciebie za dba :)

Hej Ciężarówki Kochane:)

Mam pytanie jak u Was wyniki TSH czy ktoś bierze tu leki? Euthyrox?
Ja biorę. W ciąży musiałam zwiększyć dawkę (przed brałam 75, teraz 100). Wyniki mam ok - ostatni 0,66.

Jutro zapytam w piekarni pujde rano specjalnie i zapytam ...
Możesz też popatrzeć gdzieś na necie czy da się taki jakiś chlebek dla cukrzyków samemu upiec.. Może są jakieś fajne przepisy? Pieczywo można w sumie mrozić, więc jak sobie raz na tydzien taki chlebek upieczesz to powinno być ok.

Do góry