reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

martyska szalejesz:-D:szok: ja bym nie dała rady z kręgosłupem a jeszcze z Matim to wcale... szanuj sie trochę ze względu na dzidzię
kagusia ooooo to nieładnie a ile lat wam służyła?
ewczis grunt to diagnoza, szkoda że przed świętami już dieta ale cóż się nie robi dla dzieci
ja sprzątam po trochu, ale jak przesadzam to albo kręgosłup protestuje albo maluszek się tak protestująco wypycha, ze muszę przerwę zrobić;-)

reklama
Ewczis to przynajmniej wiesz na czym stoisz. Szkoda ze ta dieta juz teraz ale dasz radę :)
Kati u mnie na razie śniegu nie ma, ale wszystko przed nami... ;)
Kunda to ciekawie masz z tym jedzeniem, współczuje.
A ja sie wlasnie dowiedziałam ze maz skręcił moge, wiec teraz bede mieć dwoje dzieci ma chacie i trzecie w drodze :(

Ewcia a moze obejdzie sie bez insuliny moze wystarczy dieta i tabletki...w każdym razie powodzenia

Ja mialam dzis iść do kosciola z chlopakami ale cos mnie zmoglo i nie poszlam

myślę, że nie ma co niepotrzebnie tej paniki przeciągać, masz cukrzycę, masz dietę, na pewno sobie poradzisz i będzie dobrze.

Dziewczyny maz zdecydowal jechac za granice. Ja bede musiala przeniesc sie z synem w czerwcu do mamy na drugi koniec Polski i tam urodzic

reklama
Hej Ciężarówki Kochane:)
Nadrobiłam forum i widzę, że w większości test obciążenia glukozą za Nami...u mnie chyba ok wynik - wdł. internetowej analizy wiec uff...ale samo badanie okropne - zrobiło mi się słabo, niedobrze i ledwo powstrzymałam wymioty...na szczęście dostałam pokoik i siedziałam tam dwie godziny z otwartym oknem i wytrzymałam brrr - zgaga mnie cały dzień męczyła i mdłosci...
Mam pytanie jak u Was wyniki TSH czy ktoś bierze tu leki? Euthyrox?
Pisałyście też o wadze w ciąży...ja jeszcze do wagi wyjściowej sprzed ciąży nie dobiłam ale na samym początku schudłam 6kg wiec jeszcze nie jestem na plusie - kończę 24 tydzień...
Dziecko kopie - ma swoje godziny i to całkiem mocno Mu się zdarza...
Święta przed Nami tyle smakołyków ale z moją gastryką różnie więc :////
Tęsknię za ogórkami kwaszonymi eh:) ale w ciązy mi nie służą tak jak chleb :(
Całuje Was i pozdrawiam

Do góry