reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

juz po wizycie i tak cukier w gornej granicy normy wiec teraz dieta cukrowa codzienny pomiar cukru i za dwa tyg kontrola i przed wizyta jeszcze w laboratorium badanie na cukier. Hemoglobina juz w normie tzn w dolnej granicy ale sie poprawila, wód nadal za duzo, za to cytologia super.
Teraz przez dwa tyg mam brac luteine codziennie badac cukier i dwa razy dziennie cisnienie...

Dziewczyny ale wam dobrze ze wasze dzie3ci jedza tak duzo róznych rzeczy
Ma;f twoje dziecko naprawde duzo je

dzięki, to bardzo budujące :). a Twoi Panowie to takie niejadki?

reklama
Starszy jada na sniadanie bułkę ( tylko gora ) z okreslonym rodzajem masla, p[latki okreslony rodzaj z mlekiem ( uff tu juz mu wszystko jedno), obiad rosół z makaronem, ziemniak jedzony dwoma widelcami to jednym trzeba pokroic a potem brudny wiec czystym sie je, frytki i kurczaczki z piersi kurczaka, kolacja chle z maslem i ketchup....slodycze chrupki kukurydziane i chipsy leysy paprykowe mala paczka....wiec naprawde dziewczyny ja wiem co to wybiorczość pokarmowa...i jeszcze jedno jak dochodzi jedna rzecz to inna zanika

hej dziewczyny czy u Was też śniegiem sypie? u mnie biało...
byłam w pracy z L4 ale widać, kto cie lubi a kto nie miny niektórzy mieli ze hej...
Mati to już usiedzieć w domu nie może ale antybiotyk działa i na reszcie mniejszy katar i kaszel

Starszy jada na sniadanie bułkę ( tylko gora ) z okreslonym rodzajem masla, p[latki określony rodzaj z mlekiem ( uff tu juz mu wszystko jedno), obiad rosół z makaronem, ziemniak jedzony dwoma widelcami to jednym trzeba pokroic a potem brudny wiec czystym sie je, frytki i kurczaczki z piersi kurczaka, kolacja chle z maslem i ketchup....slodycze chrupki kukurydziane i chipsy leysy paprykowe mala paczka....wiec naprawde dziewczyny ja wiem co to wybiorczość pokarmowa...i jeszcze jedno jak dochodzi jedna rzecz to inna zanika

Haha najlepsze to są te dwa widelce do ziemniaków :-D:-D
Ja jak wstalam to też było biało, ale przez to że raz świeci słońce a raz naparza grad to już nic z tego nie zostało. Dzisiaj wybrałam się do kauflandu po jakieś pierdy na obiad ii.. armagedon!! jezu wszyscy się pchają, gorąco duszno, co drugi klnie pod nosem. Masakra - ciekawe jak w tym natłoku ludzi uda mi się zrobić zakupy już te świąteczne ;o dobrze, że duzo tego niema.
Wczoraj skończyłam pucować kuchnie o 20.. cały dzien na nią zmarnowałam ale wszystko zrobiłam, nawet wszystkie szklanki i talerze od nowa mylam i polerowałam :-)
Dzisiaj posprzątałam już salon i łazienke, zostaną mi tylko do ogarnięcia podłogi na piętrze i będzie cacy :tak:
Najgorzej to zrobić sobie małą przerwe bo usiadłam na chwile i już niemam siły i nic mi się nie chce :zawstydzona/y:

hej:-)

ale zła jestem.. pralka mi się przepaliła, wiedziała kiedy.. super prezent od zająca..:szok:
teraz nabieram sił przy kanapkach i herbatce..
Gratuluje wizyty kunda!

reklama
Jestem juz po wizycie mam glukometr itp. Oczywiscie mam diete i musze uwazac co jem i ile ...Obeszlo sie narazie bez insuliny .. Za dwa tyg sie okaze czy dostane czy nie Bedzie mi potrzebna ...

Do góry