reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Klaudia tak jak kati83 pisze, ja jestem ze Szczecina, a Patka z okolic. Jakbyś miała jakieś pytania czy potrzeby już na miejscu to pisz.
Pewnie będzie Cię teraz interesował temat szpitali. Polecam szpital Zdroje i jeżeli finanse pozwalają to warto skorzystać tam z położnej z "Fundacji Zdroje" - Szczecińska Fundacja "Zdroje" Odradzam Police. Porodówka jest jeszcze na Pomorzanach.
A skąd Ty jesteś, bo ja do teściowej mam 800km (20km od Jasła).

kati83 my do morza mamy 100km, a w okresie czerwiec-sierpień to porażka w ogóle jest. Są takie korki, że 4h się jedzie, a na plaży tyle ludzi, że nie ma jak wejść :)

Klaudia powodzenia, pamietaj mama to zawsze mama z teściową mogło by być różnie...
Ale plusem jest bliskość do morza, zawsze starszak moze ewent skorzystać.

No wlasnie mama, siostra. One bardzo sie ciesza :) Witek jak juz przeboleje ten dyplom tez bedzie sie cieszyl bo w sumie kazde wakacje spedzam z nim tam u babci. Jakos to bedzie :)

Klaudia tak jak kati83 pisze, ja jestem ze Szczecina, a Patka z okolic. Jakbyś miała jakieś pytania czy potrzeby już na miejscu to pisz.
Pewnie będzie Cię teraz interesował temat szpitali. Polecam szpital Zdroje i jeżeli finanse pozwalają to warto skorzystać tam z położnej z "Fundacji Zdroje" - Szczecińska Fundacja "Zdroje" Odradzam Police. Porodówka jest jeszcze na Pomorzanach.
A skąd Ty jesteś, bo ja do teściowej mam 800km (20km od Jasła).

Ooo. Ja jestem z Lublina :) najlepsze jest to ze siostra wlasnie dzwonila ze zalatwila mi kolezanke ginekolog wlasnie w Policach :)

Klaudia moja gin też w Policach pracuje (napiszę Ci na PW jak się nazywa). Szpital znam od drugiej strony i dlatego nie polecam. Jak się nic nie dzieje to nawet w domu na sianie (jak to mój mąż mówi) można rodzić :)

no to jak się cieszą już na sam pomysł to kamień z serca :-)
Witek będzie miał super wakacje (sama nie miałabyś dla niego pewnie tyle czasu ) a tu babcia i ciocia bedą go "rozpieszczać" ;-) a Ty na spokojnie zajmiesz sie maluszkiem
zacznij zauważać tylko te plusy bedzie ci o wiele łatwiej
ooo widzisz Gurek jest w zasiegu, jakieś spacery/spotkania mozecie zaplanować jak my z enter teraz :-) fajnie tak sie poznać ;-)
Będzie dobrze...

Wlasnie dziewczyny ! Juz jak z Wami gadam to wszystko nie wydaje mi sie taka tragedia :) siostra moja wniebowzieta :) nawet wlasnie juz mnie z lekarka umowila :)

reklama
Do góry