reklama
Klaudia tak jak kati83 pisze, ja jestem ze Szczecina, a Patka z okolic. Jakbyś miała jakieś pytania czy potrzeby już na miejscu to pisz.
Pewnie będzie Cię teraz interesował temat szpitali. Polecam szpital Zdroje i jeżeli finanse pozwalają to warto skorzystać tam z położnej z "Fundacji Zdroje" - Szczecińska Fundacja "Zdroje" Odradzam Police. Porodówka jest jeszcze na Pomorzanach.
A skąd Ty jesteś, bo ja do teściowej mam 800km (20km od Jasła).
kati83 my do morza mamy 100km, a w okresie czerwiec-sierpień to porażka w ogóle jest. Są takie korki, że 4h się jedzie, a na plaży tyle ludzi, że nie ma jak wejść
Pewnie będzie Cię teraz interesował temat szpitali. Polecam szpital Zdroje i jeżeli finanse pozwalają to warto skorzystać tam z położnej z "Fundacji Zdroje" - Szczecińska Fundacja "Zdroje" Odradzam Police. Porodówka jest jeszcze na Pomorzanach.
kati83 my do morza mamy 100km, a w okresie czerwiec-sierpień to porażka w ogóle jest. Są takie korki, że 4h się jedzie, a na plaży tyle ludzi, że nie ma jak wejść
klaudia81.81
Fanka BB :)
Klaudia powodzenia, pamietaj mama to zawsze mama z teściową mogło by być różnie...
Ale plusem jest bliskość do morza, zawsze starszak moze ewent skorzystać.
No wlasnie mama, siostra. One bardzo sie ciesza Witek jak juz przeboleje ten dyplom tez bedzie sie cieszyl bo w sumie kazde wakacje spedzam z nim tam u babci. Jakos to bedzie
klaudia81.81
Klaudia tak jak kati83 pisze, ja jestem ze Szczecina, a Patka z okolic. Jakbyś miała jakieś pytania czy potrzeby już na miejscu to pisz.
Ooo. Ja jestem z Lublina najlepsze jest to ze siostra wlasnie dzwonila ze zalatwila mi kolezanke ginekolog wlasnie w Policach
klaudia81.81
Siostra rodzila dwa razy w Policach i sobie chwali
no to jak się cieszą już na sam pomysł to kamień z serca :-)
Witek będzie miał super wakacje (sama nie miałabyś dla niego pewnie tyle czasu ) a tu babcia i ciocia bedą go "rozpieszczać" ;-) a Ty na spokojnie zajmiesz sie maluszkiem
zacznij zauważać tylko te plusy bedzie ci o wiele łatwiej
ooo widzisz Gurek jest w zasiegu, jakieś spacery/spotkania mozecie zaplanować jak my z enter teraz :-) fajnie tak sie poznać ;-)
Będzie dobrze...
Witek będzie miał super wakacje (sama nie miałabyś dla niego pewnie tyle czasu ) a tu babcia i ciocia bedą go "rozpieszczać" ;-) a Ty na spokojnie zajmiesz sie maluszkiem
zacznij zauważać tylko te plusy bedzie ci o wiele łatwiej
ooo widzisz Gurek jest w zasiegu, jakieś spacery/spotkania mozecie zaplanować jak my z enter teraz :-) fajnie tak sie poznać ;-)
Będzie dobrze...
klaudia81.81
Wlasnie dziewczyny ! Juz jak z Wami gadam to wszystko nie wydaje mi sie taka tragedia siostra moja wniebowzieta nawet wlasnie juz mnie z lekarka umowila
A tak z innej beczki czy ktoś coś wie co u Moni?
pisałam do niej kilka razy i żadnej odp, ostatnio logowała sie 3.03!
a jeszcze z innej fajny tekst
Sprytnie !: 6 lekcji o miłości, których nauczy Cię posiadanie dziecka
pisałam do niej kilka razy i żadnej odp, ostatnio logowała sie 3.03!
a jeszcze z innej fajny tekst
Sprytnie !: 6 lekcji o miłości, których nauczy Cię posiadanie dziecka
reklama
klaudia81.81
No wlasnie z ta Monia ??? Chyba ona po prostu nie chce z nami pisac