reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej mamuski nie nadrobie :( codziennie siedze w restauracji, a jak wracam to juz na nic nie mam sily. Rwa kuszlowa mi od kilku dni dokucza, a tak to ok tylko zmeczona I mam dni leeenia.
Madziula gratuluje slubu :*

idziesz jakoś niebawem na zwolnienie? powinnaś trochę poleniuchować :)

reklama
Mili nie zazdroszczę bólu, wolne by ci sie przydało, choc kilka dni...
a mnie poboluje ta kosć łonowa co pisałyście ostatnio... ałłłłłaaaaa...

Ogla 1 czerwca ;) wolne mam w niedzieke a I tak musze isc bo wprowadzamy wiosenne menu I mamy "wspolne sniadanie" w restauracji.

masz siłę, podziwiam! ja chcę pracować do porodu, ale chyba bym nie dała rady, gdybym nie mogła z domu (chociażby same dojazdy tam i z powrotem to 2 godz. w ścisku). no ale wiadomo, u mnie to praca przed komputerem, więc nawet nie porównuję do Twojej.

dziewczyny co do położnej zadzwoniłam do "swojej" czyli do tej co ostatnim razem bo się sprawdziła i dobrze, ze właśnie dzis to zrobiłam bo mają cykl spotkań i dzis bedzie jedno z nich dot. pierwszej pomocy w przypadku zakrztuszenia itp. za tydzień o masażu noworodka i rehabilitacji itd co tydzień :-)
Fajna sprawa pojadę i zobaczę tym bardziej że zajęcia są darmowe w ramach programu edukacji przedporodowej i prowadzą je specjaliści dzis będzie pan z pogotowia za tydzień pani z ośrodka rehabilitacji :-)
Także dowiedzcie sie moze u Was też coś takiego jest

Ogla 1 czerwca ;) wolne mam w niedzieke a I tak musze isc bo wprowadzamy wiosenne menu I mamy "wspolne sniadanie" w restauracji.

Wiesz ze ja też idę od 1 czerwca ;-)
Powiedz mi jak to robią z twoim urlopem,wykorzystujesz go w całości roczny czy tylko ten który należy ci się do pierwszego czerwca a resztę po maternity?

Jejku i naprawde jestes zadowolona? mi wypadały włosy po sayossie starsznie... teraz przerzuciłam sie na Londę
Prosze Cię, nie strasz mnie :D Dopiero drugi raz używam tej farby ale nie zauwazyłam, żadnych dziwnych incydentów na moich włosach :-)

Ja spadam na góre BO chcem coś pojeździć na rowerze potem sprzątanko, a na obiad protest, wczorajsze pierogi odsmazone na patelni :)

reklama
Do góry