reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

rany, ale ja mam dziś lenia. wskoczę do wanny, a potem może jakiś spacer zanim do lekarza pojadę.
trochę godzina słaba, bo o 16.00 będzie tłum samochodów na tej ulicy, na której mam Medicover /:

reklama
Michasia ale jak Cie boli? U mnie to mam wrazenie jakby mi sie kości w kroku rozchodzily. Takie dziwne uczucie.

Tak właśnie,czasem czuje to z boku trochę przy pachwinie...różnie czasem czuje jakbym miała rane tam i nie wiem czy to bóle są ze sobą związane ale są mniej więcej w tych samych miejscach. Trochę dziwne...

Cześć dziewczyny:-). Po porodzie chciałabym dziecko masować, co sądzicie o masażu Shantala, stosowała któraś z was, słyszałam o nim dobre opinie.

Cholera, aplikacja na telefonie mi się popsuła. Wylogowało mnie i nie moge się zalogować - przycisk zarejestruj się lub dołącz. Po wciśnięciu dołącz i tak wskakuje zarejstrowanie się wr.. nie dość, że tak często się wieszała to jeszcze teraz to.
Kurde wiecie co, od czasu do czasu lubie wypić muulermilch. Dziś otworzyłam bananowego - boże co za okropieństwo! ( od razu mówie, że to tylko moje zdanie :-) ) sama chemia, aż mnie cofnęło po pierwszym łyku, wszystkie inne smaczne a ten to nie wiem, jak nie ta marka.. Eh zamiast tego przekąsze śliwki :D ja troszke pobuszuje po necie i zrobie spacer ale do sklepu po śmietane bo oczywiście T musi mieć w czym maczać pierogi wrr. A że pogoda ładna to szkoda odpalać auto, lepiej się przespacerować :)

Cześć dziewczyny:-). Po porodzie chciałabym dziecko masować, co sądzicie o masażu Shantala, stosowała któraś z was, słyszałam o nim dobre opinie.

Dużo dobrego czytalam o tych masazach. W Warszawie organizowane są mini warsztaty i zamierzam zapisać się na takie.

Odnośnie bólu w pachwinie to ja miałam 2-3 dni, w których odczuwalam ból przy każdym kroku, który zrobiłam. Gdyby utrzymywało się to nadal i było bólem ciągłym, to mam skonsultować to u chirurga, ze wzgledu na to, że może to być przepuklina lub rozchodzenie się więzadeł.

Michasia z kością to nie wiem bo ani w poprzedniej ciazy ani teraz mnie nie bolała.
Martyska tez lubię ale mój typ to pistacja-kokos, banana nawet nie pilam bo nie przepadam za bananami.
Tez słyszałam o tych masażach i w poprzedniej ciazy w szkole rodzenia ćwiczyliśmy go nawet ale ja jakos nie mam zacięcia.

Prosze Cię, nie strasz mnie :D Dopiero drugi raz używam tej farby ale nie zauwazyłam, żadnych dziwnych incydentów na moich włosach :-)

Ja spadam na góre BO chcem coś pojeździć na rowerze potem sprzątanko, a na obiad protest, wczorajsze pierogi odsmazone na patelni :)
moze masz inny włos, ja po pierwszym użyciu juz tak miałam, a moja mama sporadycznie też ją używała i nic nie mówiła ale ona ma 3 razy wiecej włosów niż ja ;-)
No właśnie co z ta koscia? Powinno się iść do lekarza bo ja mam dni ze nie mogę wstać normalnie...
nie wiem moze to faktycznie rozchodzące sie wiezadła, ja mam wrażenie jakbym uciskała za duzo na tą kość jak za dużo siedzę ach dziwnie to opisać i bardziej mnie boli z lewej strony

Za tydzień mam mieć zajecia z technik masażu to sie wypowiem, Mateusza nie masowałam, choć próbowałam ale chłopak nie był cierpliwy :sorry: (moze drugi bedzie bardziej cierpliwszy jako niemowlak), za to teraz mogę go masować całego :laugh2:

reklama
Hejka. Trochę mnie nie było, jakoś od czasu do czasu muszę zrobić sobie przerwę od forum. U mnie dobrze, jakoś więcej sił mam ostatnio, więc działam:) bardzo to lubię:) Jak więcej pochodzę to mnie spojenie boli, a jak długo siedzę to kość ogonowa. Chyba się powoli rozmiękcza tam wszystko. Już trochę ponad 4 kg mam na plusie. Tylko ze spaniem u mnie różnie, bo młodszy się coś budzi w nocy i wstawać wcześniej zaczął, ale coż takie życie, jak podrosną to nie będzie się ich dało dobudzić:)

Ja starszego synka masowałam, fajna sprawa:)

Co do wyprawki ja właśnie złożyłam łóżeczko tzn. pozbyłam się go, nie używane stało od dawna i tylko miejsce zajmowało, a wiem, że raczej nie będzie mi potrzebne przy maluszku:)

Uściski dla wszystkich. Teraz muszę dotyczać pozostałe wątki;)

Do góry