wichurka82
Fanka BB :)
Fajnie ze Wam farby ze sklepu pasują ja niestety nie mogłam jakos trafić na właściwa. Zawsze mi cos w kolorze nie pasowało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie ze Wam farby ze sklepu pasują ja niestety nie mogłam jakos trafić na właściwa. Zawsze mi cos w kolorze nie pasowało.
Ja od chyba 13 lat garnie na blond tylko i wyłącznie w domu, z pomocą mamy. I od początku jestem wierna garnierowi. Nigdy się nie zawiodłam. Za to odradzam Palette, miałam po nowej jajecznice. Dodam, że naturalne włosy mam ciemny brąz.Powiem Ci, że zawsze mówiłam że blondu sama nie będę robić żeby jakieś żółtko mi nie wyszło no ale ile razy wróciłam od fryzjera to zawsze było coś nie tak, a kupe pieniędzy zostawione. Byłam w 3/4 solanach w moim miescie i kiszka dlatego od teraz o swoje włosy dbam sama. Dopuki nie wypadną :-)
Ja od chyba 13 lat garnie na blond tylko i wyłącznie w domu, z pomocą mamy. I od początku jestem wierna garnierowi. Nigdy się nie zawiodłam. Za to odradzam Palette, miałam po nowej jajecznice. Dodam, że naturalne włosy mam ciemny brąz.