reklama
ewczis76
Fanka BB :)
Gurek i sie przeniose na NFZ bo teraz widze ze ja jestem dla niej obojetna ,puki nic sie nie dzialo to Bylo dobrze a jak teraz chcialam sie zapisac do niej to nie ma miejsc ... Nawet nie zapytala jak sie czuje ...a jak zadzwonilam do doktora w olecku to odrazu znalazl i zapisalmnie sam jako dodatkowa osobe I mowi widzimy sie corusiu w czwartek za tydz ...i masz lezec i odpoczywac corcia... BARDZO PRZYJEMNY DOKTOR
wichurka82
Erzsebeth IP masz chyba w każdym szpitalu. Ja do tej pory zawsze jeździłam do szpitala ginekologicznego w Warszawie w którym jezdzilam, ale ostatnim razem z racji ze musiałam czekać na meza zeby opiekę nad dzieckiem przejął i było juz późno to pojechałam do szpitala tu na miejscu, zwykłego powiatowego w Pruszkowie i tez zrobili usg.
martyska1223
Witam się i ja po śniadanku. Dzisiaj zdrowo bo owsianka z żurawiną i banankiem Dzisiaj będę mieć smutny dzień bo idę do dentysty na wyrwanie ósemki. Niby nic ale ja już jestem tak zrażona do wyrywania zębów, że ja cie kręcę ;/ dwa razy miałam już wyrywanego zęba i za każdym razem było coś nie tak i się męczyli po pół godziny.. no ale jeden plus jest taki, że to ostatni ząb i koniec leczenia - huuuuuraaa :-):-)
madziuuula87
erzsebeth jeśli masz się zamartwiać to pewnie ze idź choć ja sama przyznaje że miałam tak że parę dni cisza a potem jak się mała uruchomiła;-) zresztą nie raz na usg się przekonałam że nic nie czuje a mała fikołki wyczyniała dziecko ma jeszcze dużo miejsca i nie wszystkie ruchy czujemy .............
ewczis ja tez miałam problem z olewającą lekarką i za radą i dziewczyn z forum i z realu zmieniłam tylko że z prywatnego na prywatnego ale jeśli trafił ci się fajny gin na nfz to podwójna korzyść i twój spokój i oszczędność także nie ma co myśleć tylko działać :-)
u nas jeszcze dziś piękne słoneczko a ja zaczynam się niecierpliwić tak długo jeszcze do lipca ;-)
ewczis ja tez miałam problem z olewającą lekarką i za radą i dziewczyn z forum i z realu zmieniłam tylko że z prywatnego na prywatnego ale jeśli trafił ci się fajny gin na nfz to podwójna korzyść i twój spokój i oszczędność także nie ma co myśleć tylko działać :-)
u nas jeszcze dziś piękne słoneczko a ja zaczynam się niecierpliwić tak długo jeszcze do lipca ;-)
reklama
martyska1223
A powiedzcie mi czy jak ide na IP to czy musze miec karte ciazy ze soba? Do szpitala mam blisko od labolatorium to bym sie przeszla dla swietego spokoju
Moja gin. jest zastępcą ordynatora w szpitalu i powiedziała mi, że co by się nie działo to przy wizycie w szpitalu mam mieć ze sobą karte ciąży + wyniki grupy krwi