reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Patka mój mąż nie odpuścił żadnej wizyty, cieszy sie tak samo jak ja. Chociaż nie chce sie do tego przyznać widziałam jak już nie raz uronil łezke przed monitorem

reklama
Patka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

My mieliśmy wszyscy jechac na połówkowe, ale dzisiaj zadzwonili do mężą z pracy, że musi być od rana w pracy i kicha. Musiałam zorganizować opiekę dla syna i jadę sama :(

Cześć dziewczyny:)

Będzie u nas 100% dziewczynka:-):-):-) tak się cieszę. Mój mąż dochodzi do siebie heheh:) Jak wyszliśmy wczoraj od lekarza to pierwsze usłyszałam "tak dziewczynka hm.. no to będę ją musiał pilnować żeby żaden facet jej nie skrzywdził" -uroczy hahaha
Malutka jest cała i zdrowa i waży 250g także waga prawidłowa. No i w końcu mogę się zabrać za wyprawkę!!

Apropo wizyt u lekarza to wczoraj byłam świadkiem jak para przede mną przechodziła dramat... dziewczyna w 3 mies. ciąży miała pierwsze usg prenatalne i się okazało że rączek nie ma i upośledzone, od razu skierowali ją na patologię ciąży i kolejne badania.. eh tak mi ich było żal... idzie się do lekarza i jedni wychodzą szczęśliwi a drudzy dramat przeżywają.. tylko współczuć.

Hihh to moj dzisiejszy drink z glukozy, nawet wam powiem ze mi smakowal :) wypilam zeby nie sklamac na dwa razy ale moze tez dlatego ze kupilam glukoze cytrynowa i to smakowalo jak bardzo slodka herbata z cytrynka tyle ze bez herbaty ;) teraz mam tu siedziec bite dwie godziny i pozniej drugie pobranie mnie czeka, wiec dobrze ze naladowalam telefon na ful, podreperuje swoje uczestnictwo tutaj ;)

Kobiety sluchajcie chyva bede zmieniac lekarza z prywatnego na normalnego ...bo jak dzonilam do swojej doktor i chcialam sie umowic na wizyte kontrolna ona czasu nie ma w poniedzialek jak co to 30 nawet mnie nic nie zapytala ...Doktor na odziale ze szpitala zqwsse sie interesowal i nie wiem co mam robic ....a na wizyte ide i tak do doktora do szpitala bo wyjscia nie mam

A ja wam powiem ze troche panikuje, i chyba sie dzis przejde do mojej gin przesunac wizyte na przyszly tydzien a moze jak sie uda to juz na jutro bo planowo mam 23 a od wczoraj wogole nie czuje malenstwa :( mialam teraz dwa tygodnie zapalenie oskrzeli i bralam antybiotyk i chce dla swietego spokoju czy tam w srodku z dzidzia wszystko ok, wczoraj wieczoren nawet plakalam przed spaniem mojemu P ze jestem przerazona bo mala sie nie rusza, no a on co? pocieszal mnie nic wiecej nie mogl zrobic

ewczis zmieniaj jak tamten ze szpitala Ci odpowiadał. Ja chodze na NFZ i terminy zawsze są, tzn. najwyżej wciskają mnie jako dodatkową, więc polecam.

erzsebeth jesteś hard corem ;P Mnie glukoza nie przeszkadza, ale żeby nazywać ją herbatą z cytryną... :) Już chyba bliżej końca jesteś. Kiedy wyniki?

aneczka gratuluję dziewczynki. Gdyby w piątek okazało się, że nasz chłopczyk zmieni się w dziewczynkę to mój mąż chyba by do porodu do siebie dochodził :)

Aneczka,gratuluję.....
Bardzo smutne to co piszesz,ciezka sytuacja....

Ewczis,Ty masz sie czuc bezpiecznie i komfortowo podczas wizytowki i gina,nie powinnas być olewana....

Erzsebeth,ja też od paru dni mam wielki spokój w brzuchu.....

reklama
Erzsebeth nie martw sie na zapas. Na tym etapie ciazy to normalnie ze nie zawsze i codziennie sie te ruchy czuje.
Ja sama ostatnio spanikowałam ale okazało sie ze ok.
Moze wizyty nie przesuwaj, ale jak Cie cos niepokoi to pojedź na IP i tam Ci zrobią usg i sie uspokoisz :)

Do góry