reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

A Olga jeszcze jedno. Czy ta "koleżanka" jej sprzedała nowinę o ciąży? Jak tak, to nie wiem do końca jak wygląda jej psychoza ale lepiej żebyś uważała na siebie i przemyślała póki co dobrze czy nikt jej nie poda waszego adresu. Może z zazdrości jeszcze zrobić coś głupiego :/

nie, bo ona też nie wie o tym. to jest taka daleka znajoma, którą A. spotkał po długim czasie niewidzenia na Woodstocku w minione wakacje. no i oczywiście przepraszała, że dała dupy z tym numerem telefonu itd. no ale co się stało, to się nie odstanie i przeprosinami to nic nie odwróci. chyba w końcu zgłoszę to wszystko gdzie trzeba, bo ja nie zamierzam swojej rodziny narażać na jakieś patologie z zewnątrz.

reklama
Dzis angi-wawa1988 przeprosil mnie o 4 rano . Obudzil mnie i przrprosil i powiedzial ze jest zazdrosny o mnie ...a ja ze nie ma o co ze tomek ma narzyczona i ze traktuje mnie jak siostre...nawet zrobil mi kanapki zebym razem z nim zjadla ...ale jakos dziwnie sie czuje nie wiem mam dziwne mysli i musze isc do psychologa . A jeszcze mnie wkurzyli bo przelozyli mi wizyte do endo na 6 marca ....a ja wyniki musze wszystkie po robic ...zrobilam dzis krupnik bo M nie lubi nawet nie wiem czemu tak zrobilam....a jak to jakas choroba depresyjna czy cos .....zaraz bedzie M i Tomek ma przyjechac pogadac bo musze swojemu wbic do lba ze ja Tomka traktuje jak brata a on mnie jak siostre... Jeszcze M moze temu byc zazdrosny bo on ma 30 lat i jest moim kierownikiem ...a ja nigdy brata nie mialam i zawsze moglam na nich (mego M i T liczyc) ..

Heh angi no wlasnie ja sie tego balam ale az takiego podejscia sie nie spodziewalam, moge tylko dziekowac mojemu Pawlowi ze daje mi te pieniadze na lekarza i chodzimy razem do lekarza z ludzkimi warunkami a nie, 3 minuty i po wizycie

pani Olga, zabezpieczyć się musicie, bo skoro ona jest chora, to nie wiadomo co zrobi...

ewczis, zazdrosny jest okropnie, ale nie takimi słowami....nie musisz iść do żadnego psychologa, nie odzywaj się jakiś czas,może sam wpadnie na to co powiedział i przeprosi jakąś dobrą kolacją :) :) :)

ja juz po badaniach...no coz m rozczarowany...ale co ja poradze ze mu tylko chlopcy wychodzą:-) i na 99,999999 bedzie chlopak nawet na wypisie jest ze narzaty płciowe meskie, reszta parametor tez w normie oprócz wod bo ich jest za dużo, granicy normy nie przekroczylam ale malo brakuje. Mam zalezoną kontrole AFI ( musza doczytac co to jest )
Ponadto maly obiektywu nie lubi bo caly czas sie zastawial :-)

Pani Olga ale wam sie niezrownowazona osoba trafiła

ojojoj to sie dziewczyny porobiło...
erzsebeth masakra jakaś, u nas wizyty tak na NFZ nie wygladają - koleżanka chodzi i sobie chwali. Moze trafiłaś na dziwna przychodnię.
Olga dziewczyny dobrze piszą, ona moze się potem mścić na Tobie i dziecku nie mozecie tego tak zostawić. Poradźcie się na policji lub jakiegoś radcy prawnego.
ewczis kochana co za dureń zazdrosny z tego twojego T! Za ten tekst powinien troche pocierpieć... a tak w ogóle to musicie sami poważnie porozmawiać. Ja też mam doła ale czekam na te wyniki cierpliwie i na wiosnę czekam z upragnieniem...

Ewczis mój też jest zazdrosny, dla niego zerwałam kontakt z dobrym kumplem, uznałam ze mąz jest wazniejszy. Zgodziłam sie na to, bo ja tez jestem zazdrosna i nie zgodziłabym się żeby łaził do koleżanek beze mnie. Teraz mam innego przyjaciela, ale kontakt z nim wyłącznie przez internet. Tak ze nie bądź zbyt zła na męża, zazdrość bardzo ciężko w sobie zwalczyć... Chociaż zgadzam się z dziewczynami ze sposób w jaki to powiedział jest nie do przyjęcia!

Olga współczuję sytuacji. Nie jestem takim optymista jak dziewczyny że zglosisz na policję i zaraz bedzie spokój, takie sprawy się ciągną - dlatego warto zgłosić jak najprędzej. Skoro ona ma faceta to dobrze byloby i jemu dac znać żeby pilnował bardziej swojej baby!
U mnie było znacznie łagodniej: zostawiłam faceta właśnie z powodu chorej zazdrości. Były wypisywal do mnie błagania że on się zmieni, i podobne bzdury, potem jak się dowiedział że mam innego faceta to wypisywał że on chce być moim przyjacielem, spotykać się tylko, aż wreszcie tam mnie wnerwil że poszłam mu wpierd*olić. I dopiero to pomogło:zawstydzona/y:

Witam Was lipcowe mamusie! :) Ja właśnie dołączyłam do forum i też będę udzielać się w wątku, gdyż podobnie jak Wy, termin mam właśnie na lipiec :). Póki co, czuję się okej, dolegają mi jedynie mdłości, ale myślę, że to i tak nie jest jakiś dramat. Mam nadzieję, że będę dobrze znosić ciążę. To nasze pierwsze dziecko i oczekujemy go z wielką niecierpliwością!

Kunda, ....Twój mąż bubli po prostu nie strzela :p.... macie już prawie drużynę piłkarską....taką małą paczkę chłopaków, która zawsze będzie razem :) i to jest cudowne...

NIkita, dobre, chciałabym to widzieć :-):-):-)

witaj Agniesik i zapraszam do rozmów!!!

reklama
Do góry