ewczis76
Fanka BB :)
Kochane musze cos skorygowac moj kochany ukochany to Marcin ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A długo to trwa? Przechodzi już? Bo ja tak miałam w pierwszym trymestrze bez większego powodu. Starałam się dużo pić i jeść tak właśnie lekko strawnie. Jak czujesz, że nic nie pomaga to mi ginekolog mówiła, że węgiel można. Ale z umiarem i jak nie pomaga to raczej do lekarza.dziewczyny ratujcie strasznie mnie goni do toalety:-( a tak pozatym zadnych bolow nie mam ani brzucha ani goraczki tylko porostu co jakis czas musze isc do toalety, czy jest cos co moge wziasc ?? gotuje wlasnie marchewke z ryzem mam nadzieje ze pomoze
nie, bo ona też nie wie o tym. to jest taka daleka znajoma, którą A. spotkał po długim czasie niewidzenia na Woodstocku w minione wakacje. no i oczywiście przepraszała, że dała dupy z tym numerem telefonu itd. no ale co się stało, to się nie odstanie i przeprosinami to nic nie odwróci. chyba w końcu zgłoszę to wszystko gdzie trzeba, bo ja nie zamierzam swojej rodziny narażać na jakieś patologie z zewnątrz.
Dzis angi-wawa1988 przeprosil mnie o 4 rano . Obudzil mnie i przrprosil i powiedzial ze jest zazdrosny o mnie ...a ja ze nie ma o co ze tomek ma narzyczona i ze traktuje mnie jak siostre...nawet zrobil mi kanapki zebym razem z nim zjadla ...ale jakos dziwnie sie czuje nie wiem mam dziwne mysli i musze isc do psychologa . A jeszcze mnie wkurzyli bo przelozyli mi wizyte do endo na 6 marca ....a ja wyniki musze wszystkie po robic ...zrobilam dzis krupnik bo M nie lubi nawet nie wiem czemu tak zrobilam....a jak to jakas choroba depresyjna czy cos .....zaraz bedzie M i Tomek ma przyjechac pogadac bo musze swojemu wbic do lba ze ja Tomka traktuje jak brata a on mnie jak siostre... Jeszcze M moze temu byc zazdrosny bo on ma 30 lat i jest moim kierownikiem ...a ja nigdy brata nie mialam i zawsze moglam na nich (mego M i T liczyc) ..
Heh angi no wlasnie ja sie tego balam ale az takiego podejscia sie nie spodziewalam, moge tylko dziekowac mojemu Pawlowi ze daje mi te pieniadze na lekarza i chodzimy razem do lekarza z ludzkimi warunkami a nie, 3 minuty i po wizycie
ja juz po badaniach...no coz m rozczarowany...ale co ja poradze ze mu tylko chlopcy wychodzą:-) i na 99,999999 bedzie chlopak nawet na wypisie jest ze narzaty płciowe meskie, reszta parametor tez w normie oprócz wod bo ich jest za dużo, granicy normy nie przekroczylam ale malo brakuje. Mam zalezoną kontrole AFI ( musza doczytac co to jest )
Ponadto maly obiektywu nie lubi bo caly czas sie zastawial :-)
Pani Olga ale wam sie niezrownowazona osoba trafiła
Witam Was lipcowe mamusie! Ja właśnie dołączyłam do forum i też będę udzielać się w wątku, gdyż podobnie jak Wy, termin mam właśnie na lipiec . Póki co, czuję się okej, dolegają mi jedynie mdłości, ale myślę, że to i tak nie jest jakiś dramat. Mam nadzieję, że będę dobrze znosić ciążę. To nasze pierwsze dziecko i oczekujemy go z wielką niecierpliwością!
Kochane musze cos skorygowac moj kochany ukochany to Marcin ....
A długo to trwa? Przechodzi już? Bo ja tak miałam w pierwszym trymestrze bez większego powodu. Starałam się dużo pić i jeść tak właśnie lekko strawnie. Jak czujesz, że nic nie pomaga to mi ginekolog mówiła, że węgiel można. Ale z umiarem i jak nie pomaga to raczej do lekarza.