reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczynki ja dopiero po pracy i wlasnie na szybko przegladam co naprodukowalyscie...

Pani Olga - wspólczuje, taka psychiczna osoba potrafi skutecznie zatruc zycie...
Ewczis - przegial ... buziaczki bo moj nie lepszy...

Co do snow... mi sie juz dwa razy snilo ze bedzie syn, oprocz tego tez mojej szwagierce i kolezance z pracy snilo sie ze urodzilam syna.. mnie to tylko utwierdza w przeczuciu ze bedzie corka :) w piatek polowkowe i mam nadzieje ze wreszcie sie dowiem :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Heeyy :-) Ależ ja Wam zazdroszczę tego że znacie już płeć maluszka . Też bym chciała już malcowi kompletować wyprawkę a nie wiem czy mam kupić różowe czy niebieskie śpioszki ;-) To moja trzecia ciąża a drżę o nią bardziej niż przy dwóch poprzednich , bez kitu :tak::-D normalnie ze wszystkim czuję się jak po raz pierwszy ale 10 lat różnicy w ciążach daje się we znaki :-D Najbardziej zaczyna dokuczać mi ból kręgosłupa i tej nerki .. A Frankfurterki z pączkiem w czekoladzie mogłabym wcinać bez końca :tak::tak::tak:

Karolina heheh ciekawe połączenie smakowe :p ja dziś mam ochotę nie wiem na co i chodzę zła, bo bym coś zjadła, ale co zajrzę do lodówki to nic mi nie pasuje :p a na zakupy nie chce mi się jechać :p Ja płci też nie znam tak naprawdę, więc kupuję inne pier.dółki :))

Ewczis mój też jest zazdrosny, dla niego zerwałam kontakt z dobrym kumplem, uznałam ze mąz jest wazniejszy. Zgodziłam sie na to, bo ja tez jestem zazdrosna i nie zgodziłabym się żeby łaził do koleżanek beze mnie. Teraz mam innego przyjaciela, ale kontakt z nim wyłącznie przez internet. Tak ze nie bądź zbyt zła na męża, zazdrość bardzo ciężko w sobie zwalczyć... Chociaż zgadzam się z dziewczynami ze sposób w jaki to powiedział jest nie do przyjęcia!

mój najlepszy przyjaciel jest gejem, więc nie ma problemu :D a poważnie, mąż ważniejszy, ale z drugiej strony nie można ze wszystkich znajomych zrezygnować, bo się kogoś ma. ja mam mnóstwo kolegów i A. wie, że nigdy bym go nie zdradziła, więc nawet nie zaczynał tematu. oczywiście pewne akcje odpadają od razu, np. wspólne wyjazdy czy wychodzenie do kina, to wiadomo nie do przyjęcia. ale jakaś półgodzinna kawa na mieście raz na miesiąc, czemu nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziś dzień walki z depresją ....a mnie dopadło jakieś tak makabryczne nastawienie ,że oczy w mokrym miejscu ....o byle co.
Poza tym jakoś wreszcie wiosennie pachnie, może już by coraz cieplej było ?

Pozytywem jest to ,że zaczęłam sie więcej ruszać - nawet jakies małe prasowanie zaliczyłam....na piątkowej wizycie mam plan spytac sie o powrót do kijków - bo bardzo brakuje mi ruchu.
poza tym praca,praca i praca , całe szczeście ,że kocham to co robie ,że moge to robić zawsze, że uspokaja to moje skołatane ostatnio nerwy ....
No i na koniec jeszcze M chory ...a wszyscy wiedzą ,że jak chłop chory to gorzej niż plagi ;)

Gratulacje udanych wizyt :) i poznanych płci ....
Kunda -moja Gin mówi ,że jak forma na płeć udana ,to po co zmieniać :)
miłego wieczoru

dziewczyny ratujcie strasznie mnie goni do toalety:-( a tak pozatym zadnych bolow nie mam ani brzucha ani goraczki tylko porostu co jakis czas musze isc do toalety, czy jest cos co moge wziasc ?? gotuje wlasnie marchewke z ryzem mam nadzieje ze pomoze

Pani.Olgo dokladnie tak pol godziny gora godzina i zawsze w kawiarni sie spotykamy bo ja nie chce u niego w mieszkaniu zeby nikt nic nie gadal i nikomu nie dawac powodow do zazdrosci ....nigdy takich problemow nie bylo tylko wczoraj cos go naszlo ...a wlasnie teraz zle sie czuje mdli mnie jak poczuje jaki kolwiek Zapach ...

Hej byłam dzisiaj na próbie glukozowej. Jeśli chodzi o wypicie tej mieszanki nie było najgorzej, wypilam ja duszkiem na końcu pozostał dziwny posmak w ustach ale popilam woda i przeszło. W ostatniej godzinie myślałam że umrę bardzo słabo sie czułam... W "nagrodę" mąż zabrał mnie na obiad do restauracji więc w gruncie rzeczy dzień minął mi dobrze:-)

reklama
O zesz ale żeście się rozpisały :) Wszystko nadrobiłam ale połowę zapomniałam :zawstydzona/y:
Na pewno Ewcia dla Ciebie wielki przytulas dla lepszego humoru. Pogadaj ze swoim ( dobrze kojarzę Tomkiem ? ) i dojdźcie do ładu i składu... szkoda tylko bo takie sytuacje nic nie dają a tylko żal w serduchu zostaje.. faaacet to świniaa na na na naa... ;)

Olga, a nie wystarczy trochę bardziej postraszyć dziewczyny ? Może jak Twój A. powie jej, że zgłasza wszystko na policje to trochę się wystraszy i da wam spokój ? ciężka sprawa, ale co najważniejsze to Ty musisz na siebie uważać..
Ja na dzień dzisiejszy się żegnam i pozdrawiam z pod kołderki :D spokojnej nocy :tak:

Do góry