reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
Enter - ojj, dobre dobre było ))
Thriade - gratulacje córci!!!! Ja też już nie mogę się doczekać, aż się dowiem
Thriade - gratulacje córci!!!! Ja też już nie mogę się doczekać, aż się dowiem
MamaPatryka89
Thriade - gratulacje :-)
Witam się z Wami
Dziś byłam na łowach w SH ale nie miałam ani siły ani chęci ( coś tam upolowałam;-))
Cała trójka chora
Mnie wszystko boli i do tego gardło kupiłam *spam* na gardło i zaraz wskakuje do łóżeczka
Młodemu zmieniłam antybiotyk i oby się polepszyło
Witam się z Wami
Dziś byłam na łowach w SH ale nie miałam ani siły ani chęci ( coś tam upolowałam;-))
Cała trójka chora
Mnie wszystko boli i do tego gardło kupiłam *spam* na gardło i zaraz wskakuje do łóżeczka
Młodemu zmieniłam antybiotyk i oby się polepszyło
erzsebeth
Hej jestem juz po i troche w szoku, nie mialam zadnego badania, lekarz mnie nawet nie dotknal tylko wyslal na usg na ktorym mi niepozwolono zobaczyc nawet przez chwile mojej kruszynki, pani robiaca usg dyktowala tylko wymiary drugiej pani ktora zapisywala wyniki, a gdyby tego bylo malo to chociaz lekarz jest pewny ze to moja pierwsza wizyta w czasie ciazy, nie zalozyl mi karty ciazyjedynie dal skierowanie na badanie moczu i glukoze, tyle ze z krwi, jednym slowem tragedia i bogu dziekuje ze mam mozliwosc chodzic prywatnie, plci nie potwierdzono bo podobno nie bylo widac, wiem tylko tyle ze lozysko na tylnej scianie macicy i ze moja dziewczynka ma 400 gram, zdjecie z gory mi powiedziano ze dostane dopiero na kolejnej wizycie
erzsebeth nie denerwuj się ;-)
Thriade gratulacje dziewczynki :-) i dobrze, że wszystko ok
madziula mój Mati miał różowe śpioszki - od kogos dostałam ;-)
a ja mam w ciąży wstręt lekki do wieprzowiny, dziś te bitki ze schabu na razie daje rady ale nie wiem czy zjem...
Thriade gratulacje dziewczynki :-) i dobrze, że wszystko ok
madziula mój Mati miał różowe śpioszki - od kogos dostałam ;-)
a ja mam w ciąży wstręt lekki do wieprzowiny, dziś te bitki ze schabu na razie daje rady ale nie wiem czy zjem...
P
pani.olga
Gość
wrr, ale się wczoraj wkurzyłam. była współlokatorka mojego A., kompletna wariatka, przez pierwszy rok związku (jak się wyprowadził od niej do mnie) zatruwała nam życie. w końcu udało nam się jej pozbyć (A. zmienił pracę i numer telefonu), był spokój. okazało się, że koleżanka tej wariatki dała jej nowy numer A. i ta znowu zaczęła wydzwaniać /: a A. nie chciał mnie denerwować i mi o tym nie powiedział, dopiero się dowiedziałam przypadkiem wczoraj i myślałam, że go rozerwę. a tamta panna mnie wyzywała od suk, przychodziła do niego do pracy, groziła, że się zabije jak on do niej nie zadzwoni itd.
MamaPatryka89
No ja się denerwuje tymi ruchami bo dalej nic nie czuje. Wczoraj poczułam tylko jedno pukniecie (1 pukniecie na tydzień ? ) ale jak czytam jak to u was wygląda to na prawdę się dziwie, bo u mnie nawet niema opcji poczucia tych ruchów pod ręką i jeszcze jak na złość moja lekarka wyjechała na urlop, i teraz nie wiem kiedy powinnam zacząć panikować i szukać jakiegoś lekarza ..
W pierwszej ciąży czułam przelewanie albo takie motylki na pewno to nie były takie kopniaki jak teraz a to był 19-20 tydz także spokojnie
Teraz jak leżę na plecach to czuję ale nie zawsze
Poczekaj a na dniach sama się zdziwisz ze niepotrzebnie się stresowałaś
O matko Olga współczuję takie kobiety są na serio jakieś niezrównoważone też miałam podobny przypadek i wcale nie obchodziło ją to że mamy dziecko a drugie własnie straciliśmy bo zdąrzyłam wyjść ze szpitala bo obumarłej ciąży
Ostatnia edycja:
kornelia1802
Ja też nie jestem w ciąży za pan brat z wieprzowymi, dlatego dla mnie były same kluchy z sosem i kęs mięsa z mężowego talerza
Pani.olga - chora kobieta i ciężka sytuacja, ale postaraj się nie denerwować dla Waszego dobra...
reklama