reklama
a której godzinie masz połówkowe ??? ja mam o 18 i już nie mogę się doczekać będzie to 22tc więc mam wielką nadzieję na poznanie płci :-) za radą michasi przed wizytą pojem coś słodkiego żeby mój niuniuś się bardziej ożywił zauważyłam że najbardziej reaguje na pączka choć staram się ich unikać bo sama będę wyglądać jak pączek
Wizytę mam na godz.11 i tez stosuję patent z czymś słodkim przed usg :-) Płeć dziecka poznałam w 17tc i od tego czasu powoli kupuję wyprawkę, głównie są to używane ciuszki na Allegro. Kilka zestawów wygranych to opcja dla dziewczynki, a kilka dla chłopca. Nie jestem zwolenniczką dominacji niebieskiego czy różowego :-)
Ale macie fajnie ja nawet jeszcze nie wiem kiedy mam połówkowe :-(najpierw muszę mieć te przeklęte wyniki, żeby mnie zapisali...
enter mniam mniam :-)
Blacksilk ja tez nie jestem zwolenniczką a szczególnie różowego, a zaś uwielbiam czerwony i zielony, i Mati ma dużo w garderobie tych kolorów ;-) a na początek mam bardzo dużo unisexów, choc teraz to chyba gorzej takie kupić, jak kupowałam dla Matiego to wydaje mi sie, że więcej tego było
Blacksilk ja tez nie jestem zwolenniczką a szczególnie różowego, a zaś uwielbiam czerwony i zielony, i Mati ma dużo w garderobie tych kolorów ;-) a na początek mam bardzo dużo unisexów, choc teraz to chyba gorzej takie kupić, jak kupowałam dla Matiego to wydaje mi sie, że więcej tego było
Ale macie fajnie ja nawet jeszcze nie wiem kiedy mam połówkowe :-(najpierw muszę mieć te przeklęte wyniki, żeby mnie zapisali...
Doczekasz się. Ja podobnie miałam z ruchami dziecka. Wydawało mi się, ze wszystkie malenstwa lipcowek juz kopią, tylko Hania się jeszcze nie ujawnia :-)
Ja tez jestem zwolenniczką unisexów, choć skusilam się oczywiście na kilka maleńkich sukienek i rajstopek w serduszka :-)
ja bym chciała już mieć potwierdzoną płeć maluszka by myśleć o jakiś małych zakupach z 15tc miał być chłopiec ale mieliśmy to potwierdzić a on się zbuntował teraz tylko dotrwać do 16 marca i można pomyśleć o małych zakupach :-)
ja dzisiaj nie mam wogóle pomysłu na obiad.. zrobię frytki surówkę i schabowego..
ja dzisiaj nie mam wogóle pomysłu na obiad.. zrobię frytki surówkę i schabowego..
enter
Fanka BB :)
ja też bym bardzo chciała, by maluch się ujawnił, bo albo będę przeglądac to co mam albo bede musiała kupic nowe.....
ja tez kupowałam mase ubranek na allegro....w pakach...używanych....i połowę nawet nie użyłam....tych które były w super stanie oczywiście, bo były dlatego takie, bo niepraktyczne do ubierania...przy córce kupowałam już tylko to co wiedziałam, ze si sprawdzi....
teraz mi się nawet nie chce robić zakupów, chętnie bym wyjęła te po córci:-):-):-)....
i zadecydowałam, że teraz jak maluch wyrastać bedzie z ubranek i zabawek to oddam je rodzinie potrzebującej....i wiecie co? nagle nie ma takich rodzin.....
kagusia, jak to nie masz pomysłu- super obiad.....
ja tez kupowałam mase ubranek na allegro....w pakach...używanych....i połowę nawet nie użyłam....tych które były w super stanie oczywiście, bo były dlatego takie, bo niepraktyczne do ubierania...przy córce kupowałam już tylko to co wiedziałam, ze si sprawdzi....
teraz mi się nawet nie chce robić zakupów, chętnie bym wyjęła te po córci:-):-):-)....
i zadecydowałam, że teraz jak maluch wyrastać bedzie z ubranek i zabawek to oddam je rodzinie potrzebującej....i wiecie co? nagle nie ma takich rodzin.....
kagusia, jak to nie masz pomysłu- super obiad.....
kornelia1802
Ja mam na godz 12 wizytę Też bym chciała poznać płeć, bo tamto to było tylko przewidywanie z pierwszych genetycznych..... bo jak narazie to nawet pomysł na imię nam nie przychodzi, i zakupy ubrankowe i inne stoją pod znakiem zapytania
U mnie to wybitnie brak pomysłu na obiad, więc będzie odmrażany bigos wczoraj trochę poszaleliśmy z mężem w kuchni razem, była karkówka z kluskami śląskimi i sosik i buraczki do tego takie marynowane
U mnie to wybitnie brak pomysłu na obiad, więc będzie odmrażany bigos wczoraj trochę poszaleliśmy z mężem w kuchni razem, była karkówka z kluskami śląskimi i sosik i buraczki do tego takie marynowane
erzsebeth
Hej dziewczyny witam sie wyrwalam sie z pracy i czekam juz na usg, powiedzialam lekarzowi ze to pierwsza wizyta i zeczywiscie tak sie stresuje jakby to byla pierwsza wizyta, hehe z jednej strony jest po pierwszy raz na fundusz, inne miejsce inni lekarze i wgl, ja sie tu stresuje a narzeczonz spi w domu po nocce nieswiadomy bo nawet nie wie ze ja dzis do lekarza sie wybieralam
reklama
madziuuula87
A ja donoszę, iż będę miała córeczkę Wszystkie parametry ok, nóżki i rączki są, serducho w porządku
no to super gratki:-) ja już kilka razy miałam sen że będzie synek więc ciekawość moja sięga zenitu;-)
a co do ubranek ja też nie jestem zwolennikiem różu dla dziewczynki a dla chłopca błękitu ale np dziewczynka w body w koparki czy chłopczyk w serduszka było by zabawnie i każdy by pytał o płeć:-) także kupiłam kilka rzeczy uni a teraz będę już robić zakupy jak poznamy naszego ktosia:-)