reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Aa no to się pomyliłam. Chociaż powiem wam, że jak patrze na moja szwagierke to faktycznie bardziej się nad sobą trzęsie niż w 1 ciąży :)
Ja dzisiaj myślę nad obiadem, może jakaś zapiekanka ziemniaczana.. hm

Witam z rana :p dziś wyjątkowo od 7 na nogach :szok: bo mąż do pracy jechał, jutro jedziemy kupić auto, a w czwartek na połówkowe, więc jestem podekscytowana dziś już :p a rano leżąc na plecach poczułam pierwsze "celowane" kopniaki, takie w moją rękę :p i to takie mocniejsze niż zwykle, aż brzuszek wibrował pod dłonią :p mój malec chciał mi okazać swoje "uczucia" chyba dziś jak go głaskałam, albo upominał się o śniadanie :-D super uczucie :tak::tak:

Przyszedł mój laktator wczoraj ale nawet nie miałam kiedy rozpakować, a dziś dostanę nowa parę butów - tym razem cichobiegi na wiosenne spacerki z wyprzedaży z pumy :p

Witam się
Coś Wam pokażę - tylko raz moja dzidzia aż tak przesunęła się na lewą stronę brzuszka:

IMAG0167.jpg

Załączniki

• IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 40
witam się przy porannej kawusi..:-)
monia współczuje takiej sąsiadki, jak tak można co jej wadzi twój pies?
ja jestem w trzeciej ciąży i przeżywam wszystko podwójnie.. miewam koszmary, w nocy gadam przez sen do dzieci że mają uważać na siebie.. jakaś totalna masakra.. mam nadzieję że wkońcu mi to minie..
Mój maluszek już kopie kilka razy dziennie ale nie o stałych porach..
U nas też pogoda ładna się robi, po południu wybieram się do kumpeli na pogaduchy:-)

Kati ty sie nie przejmuj jak mu dogadalas ;) czasem dobrze zrzucic zcsiebie ;)

Nikita swietna fotka ;)

Ja czuje ruchy jak siedze w bezruchu np przed kompem :-) ale to tez taki muskanie z tym ze co raz ich wiecej ;)

Nikita, pięknie....aż niemożliwe....!!!!! ja taki widok miałam w poprzednich ciążach ok 30tc.... obecnie moje dziecię głównie miewa czkawki, a jeżeli kopniaki, to bardzo delikatne....ale mój syn też tak tylko mnie muskał, bardziej się przesuwał i wypinał i jest b.spokojny, córka dawała czadu megaśnymi kopniakami i jest jej wszędzie pełno....

kornelia, ja też żyję juz czwartkiem :)

nikita ale super :-) Mati mi tak wychodził ale późno w ciąży, nie pamiętam w którym tyg :-)
angi :-)
ja dziś zupkę mam a na drugie kupiłam schab od niepamiętnych czasów i zrobię bitki :-)

Dzień dobry :-)
Biorę się za czytanie zaległych postów. Widzę, ze w czwartek kilka z nas ma usg połówkowe. U mnie to będzie 20t5d.
Odnośnie ruchów dziecka, to Hania pierwsze kopniaczki poczyniła w Walentynki :-) Nie są to jeszcze regularne ruchy. Wczoraj dała znać przed południem i wieczorem. Mają nam czego faceci zazdrościć :-)

reklama
Dzień dobry :-)
Biorę się za czytanie zaległych postów. Widzę, ze w czwartek kilka z nas ma usg połówkowe. U mnie to będzie 20t5d.
Odnośnie ruchów dziecka, to Hania pierwsze kopniaczki poczyniła w Walentynki :-) Nie są to jeszcze regularne ruchy. Wczoraj dała znać przed południem i wieczorem. Mają nam czego faceci zazdrościć :-)

a której godzinie masz połówkowe ??? ja mam o 18 i już nie mogę się doczekać będzie to 22tc więc mam wielką nadzieję na poznanie płci :-) za radą michasi przed wizytą pojem coś słodkiego żeby mój niuniuś się bardziej ożywił zauważyłam że najbardziej reaguje na pączka choć staram się ich unikać bo sama będę wyglądać jak pączek:-D

Do góry