wiem ale byłam tak rozdrażniona, że sie mu oberwało...Kati83 faceci to faceci zawsze strzelą jakąś gafe :/ na pewno nie chciał Cię urazić tylko mu nie wyszlo
ja zmieniłam Mateusza przychodnie i teraz mamy super lekarza pediatrę, fakt że tu miałam ok 1 km a tam muszę dojechać 16 km ale sie opłaca dziecko dostaje mało antybiotyków w ostatecznosci.Moja znajoma chodziła na NFZ ale była niezadowolona i poszła do innego prywatnie
Miała zrobione badania te najdroższe na nfz i słuchajcie wyobraźcie sobie ze jej nie chcieli wydać bo gin prywatnie chciał je mieć
Zrobiła na własny koszt
Mnie choróbski bierze coś gardło boli
Młody też smarcze kaszle i znów dostał antybiotyk ale tym razem nie byliśmy u swojej tylko innej w zastępstwie i dała zinnat
Najgorsze co może być bo młody ma wieliemi bykami na karcie WYMIOTY PO ZINNACIE
Nie dało się przetłumaczyć jej
Mam już dość każda wizyta i antybiotyk
Jutro zmieniam przychodnię
&&&&&&&&&&&&& za wizytę :-)Ja na razie normalnie chodzę do pracy Nie potrzebne mi jakieś zajęcia. To były bardziej rozważania na temat co bym robiła gdybym już na L4 była Rękodzieło to nie dla mnie, mam do tego dwie lewe ręce i zero cierpliwośći, już bardziej to bym pewnie próbowała nadrobić zaległości literackie
No faceci jednak inaczej przeżywają ciążę, ale to nie znaczy, że się nie martwią. Ale ja Cię rozumiem, ja odliczam dni do każdego usg, podczas gdy mój maż ma podejście "jeden tydzień w tą czy w tą - co za różnica"
Ja ostatnio czuję codziennie, ale bym nie panikowała gdybym jeden dzień nie czuła. Faktycznie to nie ten etap jeszcze, żeby brak ruchów jeden, czy dwa dni był niepokojący.
Jutro mam połówkowe rano, proszę o kciuki Nie mogę się doczekać. Bardzo się nastawiam na poznanie płci i jak nie poznam to będę baaaardzo rozczarowana!!
byliśmy ogladać mieszkanie - mam mętlik w głowie, bo super metraż 80 m2 3 pokoje i ogromna kuchnia z jadalnia ale do remontu. Choć cena atrakcyjna 1560 zł za m2 i bezczynszowe z własnym ogródkiem i altaną i wiatą... chyba sie zdecydujemy.