reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

U mnie też okna już się proszą o umycie, ale jak tylko dłużej potrzymam ręce w górze to mnie cały brzuch ciągnie, więc uśmiechnąć się muszę do mamy :p

Asieńka - ja mam podobnie, też często podczas ruchów odczuwam ból, ale nie mam porównania, więc nie narzekam :tak:

reklama
ja dzis tylko na basenie bylam, rewelacyjna sprawa czlowiek odrazu lepiej sie czuje :tak: a w tygodniu chce isc na pilates dla ciezarnych
znalazlam gdzien nie trzeba miec skierowania tylko podpisuje sie papier ze na wlasna odpowiedzialnosc sie cwiczy no i oczywiscie trzeba sie zapytac swojego lekarza czy nie ma przeciwskazan

Enter, dzisiaj akurat ćwiczyłam tak i stwierdziłam, że mam bardzo słabe ręce bo mnie bolały podczas podpierania, zamiast hantli wzięłam wodę w 0,5 l butelce.
https://www.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7Ps
https://www.youtube.com/watch?v=vJ6iOB_-tJU

o bardzo lubię tą dziewczynę ćwiczyłam z nią przed ciążą daje wycisk ale efekty są;-) a ćwiczeń dla ciężarówek jeszcze nie próbowałam ...............w ogóle to jej tylko pozazdrościć figury co nie??????

.

Ale mi sie nic nie chce, tak mnie głowa bolała, ze wzięłam apap a teraz jeszcze kręgosłup boliiiiii aaaaaaaaaaaaa
a ćwiczyć mi sie nie chce bo dziś troche przeholowałam ze ze sprzątaniem

Mam dzisiaj dokładnie to samo przeszywający ból głowy i kręgosłupa... pocieszające że nie jestem sama

Nie wiem. Mam dosc... Zle sie czuje... Ciagle jestem zmeczona, mam dosc. Sprzatania nie widac konca, pies broi a ja padam na nos.

reklama
Ja dziś powiem szczerze też mam jakąś zniżkę formy. Boli mnie żołądek trochę, chce mi się spać cały dzień, a po spacerze bolą mnie nogi. Mam ochotę zawinąć się w kokonik i przeczekać do jutra :/

Do góry