reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

U mnie też okna już się proszą o umycie, ale jak tylko dłużej potrzymam ręce w górze to mnie cały brzuch ciągnie, więc uśmiechnąć się muszę do mamy :p

Asieńka - ja mam podobnie, też często podczas ruchów odczuwam ból, ale nie mam porównania, więc nie narzekam :tak:

reklama
ja dzis tylko na basenie bylam, rewelacyjna sprawa czlowiek odrazu lepiej sie czuje :tak: a w tygodniu chce isc na pilates dla ciezarnych
znalazlam gdzien nie trzeba miec skierowania tylko podpisuje sie papier ze na wlasna odpowiedzialnosc sie cwiczy no i oczywiscie trzeba sie zapytac swojego lekarza czy nie ma przeciwskazan

Enter, dzisiaj akurat ćwiczyłam tak i stwierdziłam, że mam bardzo słabe ręce bo mnie bolały podczas podpierania, zamiast hantli wzięłam wodę w 0,5 l butelce.
https://www.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7Ps
https://www.youtube.com/watch?v=vJ6iOB_-tJU

o bardzo lubię tą dziewczynę ćwiczyłam z nią przed ciążą daje wycisk ale efekty są;-) a ćwiczeń dla ciężarówek jeszcze nie próbowałam ...............w ogóle to jej tylko pozazdrościć figury co nie??????

.

Ale mi sie nic nie chce, tak mnie głowa bolała, ze wzięłam apap a teraz jeszcze kręgosłup boliiiiii aaaaaaaaaaaaa
a ćwiczyć mi sie nie chce bo dziś troche przeholowałam ze ze sprzątaniem

Mam dzisiaj dokładnie to samo przeszywający ból głowy i kręgosłupa... pocieszające że nie jestem sama

Nie wiem. Mam dosc... Zle sie czuje... Ciagle jestem zmeczona, mam dosc. Sprzatania nie widac konca, pies broi a ja padam na nos.

reklama
Ja dziś powiem szczerze też mam jakąś zniżkę formy. Boli mnie żołądek trochę, chce mi się spać cały dzień, a po spacerze bolą mnie nogi. Mam ochotę zawinąć się w kokonik i przeczekać do jutra :/

Do góry