reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Erzsebeth, Bidulko przytulam i witam jednocześnie w klubie. Oczywiscie wiem, ze ciąża to piękny czas i że skarb mam pod sercem... Przyznam jednak ze ciężko mi jak nie wiem :( W pierwszej ciąży do 25 tc nic po mnie nie było widać a teraz czuje sie taaaaka wielka. Przytyłam coprawda jakieś 2kg ale to i tak mnie wkurza. Teraz pogoda piekna, mój szanowny narzeczony zaczął jeździc na motorze. Czekał na to całą zime i cieszy sie jak dziecko a ja siedze w domu i popłakuje. Kurtke trzeba sobie jakąs na wiosne sprawić bo przecież w tą niedługo sie dopnę.

2 kilo w polowie ciazy to jak nic ... nie łam sie. Ja osobiscie zazdroszcze ze tak malo

reklama
Dziewczyny,przestancie narzekac na swoja wage!!!!! Co to jest 2 czy 4kg....przecież dobrze,że stopniowo powoli przybieracie....prawidłowo....przecież nie będzie tak,że jeszcze schudniecie,a dziecko w dniu narodzin będzie miało 4kg.... to jest normalne,zdrowe zjawisko,po to Bóg wymyślił również karmienie piersią,by pozbywać nas tego co zgromadziło się podczas ciąży.... ciąża to okres,w którym można sobie pozwolić na zachcianki i apetyt..... Kiedy chcecie tyc- po ciąży????

Dziewczyny jestem z siebie dumna po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży poćwiczyłam od razu psychicznie lepiej się czuję. Mężuś zakupy zrobił a ja się biorę za sprzątanie. Miłego dzionka.

Erzsebeth jesteś piękna i twój mąż o tym wie!!!!!!!

Ja też czasem czję się wielka, ale się mojemu mężowi podobam, mimo rosnącego brzucha, rozstępów, stękania przy przekręcaniu się w łóżku i innych anomalii :p ale codziennie mnie zapewnia, że jestem piękna i kocha nas oboje razem z dzieciątkiem :)) więc staram się czuć tak jak on mnie widzi :))) i jest ok :)

Co do wizyt moja w czwartek 26.02 o 12.00 :)

Ola,co cwiczysz?

Erzsebeth....mój mąż tez jest mna zachwycony,mimo,że moje sukienki poszły już w kat..... mówi,że w każdej następnej ciąży jestem piękniejsza....a on coraz świadomiej przeżywa ze mną ten okres.....
Facetów kręcą kobiety w ciąży....czas korzystać z tego ile się da......

Piękna pogoda,gotuje obiad i mam drzwi na taras otwarte.....cudo....

A ja dziewczyny pozdrawiam zza rozgrzanego żelazka i tony różowy ciuszków, a no i wirujacej pralki w tle :D

Załączniki

• 1424524423597.jpg
    1424524423597.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 53
Ale mam lenia ehh. Byłyśmy kupić drobiazg dla nowego członka rodziny, 3 tygodnie temu urodził się imiennik mojego męża ;) i jutro jedziemy z wizytą do Torunia :)

A w domu cały stos prania do prasowania :/, odkurzanie, obiad ehh no mam lenia mega :(

hehe dziewczyny dziekuje za mile slowa fajnie jest sie z kims swoimi odczuciami podzielic i wiedziec ze druga strona nie wysmieje tylko wesprze ;) kati usmialam sie przy twoim wpisie :) dzieki wam stwierdzam ze jednak nie warto az tak sie przejmowac zwlaszcza ze nie ma jeszcze takiej tragedi, wkoncu od poczatku ciazy to tylko 4 kg a nie 14 ;)

reklama
hehe dziewczyny dziekuje za mile slowa fajnie jest sie z kims swoimi odczuciami podzielic i wiedziec ze druga strona nie wysmieje tylko wesprze ;) kati usmialam sie przy twoim wpisie :) dzieki wam stwierdzam ze jednak nie warto az tak sie przejmowac zwlaszcza ze nie ma jeszcze takiej tragedi, wkoncu od poczatku ciazy to tylko 4 kg a nie 14 ;)

Wlasnie !!! Ja w pierwszej ciazy do tej pory mialam +12 !!! :) a i tak trzy miesiace po porodzie wazylam mniej niz przed ciaza!

Do góry