klaudia81.81
Fanka BB :)
Ja Angi mam w piatek na 16:20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madziuuula87,
woka,
Wichurka82,
go0siaczek,
Klaudia81.81
julia2s,
Thriade,
enter,
Ninex,
EwciaZ,
Lava,
watervirgo,
basica_21,
patka90,
kati83,
aneczka771
Nie znam płci waszych pociech jeśli któraś już zna, a ja pierdoła przeoczyłam i nie dopisałam napiszcie proszę do mnie pw :-):-):-):-)
Z góry dzięki ))
madziuuula87,
woka,
Wichurka82,
go0siaczek,
Klaudia81.81
julia2s,
Thriade,
enter,
Ninex,
EwciaZ,
Lava,
watervirgo,
basica_21,
patka90,
kati83,
aneczka771
Nie znam płci waszych pociech jeśli któraś już zna, a ja pierdoła przeoczyłam i nie dopisałam napiszcie proszę do mnie pw :-):-):-):-)
Z góry dzięki ))
Moja biedna, pewnie okropnie sie czujesz Współczuje Ci szczerze, ale jednoczesnie daje pozytywnego kopa na tzw.rozpęd ;-) My w ciąży podobamy sie naszym facetom, już pomijając milosc to tak ich natura zaprojektowała żebyśmy sie im podobaly. Uwierz w mądrośc Matki Natury, a jak nie to uwierz moim kolegom - facetom z żonami w ciązy. Oni kochają nasze krąglosci i nas. A Ty kochasz swojego faceta? A jak bedzie stary i pomarszczony to przestaniesz go kochac? No. To teraz bierzemy sie w garsc, bierzemy kąpiel z pachnidlami, ubieramy ladny ciuszek i bierzemy sie za meza. A jak znowu w trakcie cos Ci sie wymysli to zgas swiatlo ;-)eh ze mna cos od wczoraj nie tak, wczoraj plakalam cala noc a dzis mialo miedzy nami do czegos dojsc, juz nawet zaczelismy ale ja sie nie moglam przemoc tragedia moj chcial mowi mi ze mu sie podobam calowal mnie i wgl a ja czuje sie taka brzydka i gruba i odrzuca mnie mysl ze on na mnie musi patrzec