reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
madziuuula87,
woka,
Wichurka82,
go0siaczek,
Klaudia81.81
julia2s,
Thriade,
enter,
Ninex,
EwciaZ,
Lava,
watervirgo,
basica_21,
patka90,
kati83,
aneczka771

Nie znam płci waszych pociech :) jeśli któraś już zna, a ja pierdoła przeoczyłam i nie dopisałam napiszcie proszę do mnie pw :-):-):-):-)

Z góry dzięki :)))

madziuuula87,
woka,
Wichurka82,
go0siaczek,
Klaudia81.81
julia2s,
Thriade,
enter,
Ninex,
EwciaZ,
Lava,
watervirgo,
basica_21,
patka90,
kati83,
aneczka771

Nie znam płci waszych pociech :) jeśli któraś już zna, a ja pierdoła przeoczyłam i nie dopisałam napiszcie proszę do mnie pw :-):-):-):-)

Ja nie znam ale mam nadzieje ze w piatek za tydzien Ci podam :)

Hej, po wizycie wszystko ok. Szyjka 45 mm, dzidzia 380g, serduszka nie chciała dać zbadać ale jakoś się udałoi z serduszkiem tez ok, kończyny wszystkie są. Wymiary odpowiednie jak na wiek ciąży
Niestety dla mnie łożysko na przedniej ścianie ale jakoś wytrzymam. Tego położenia łożyska to się wczoraj sama domyśliłam.

Ostatnia edycja:
eh ze mna cos od wczoraj nie tak, wczoraj plakalam cala noc a dzis mialo miedzy nami do czegos dojsc, juz nawet zaczelismy ale ja sie nie moglam przemoc :( tragedia moj chcial mowi mi ze mu sie podobam calowal mnie i wgl a ja czuje sie taka brzydka i gruba i odrzuca mnie mysl ze on na mnie musi patrzec :(

madziuuula87,
woka,
Wichurka82,
go0siaczek,
Klaudia81.81
julia2s,
Thriade,
enter,
Ninex,
EwciaZ,
Lava,
watervirgo,
basica_21,
patka90,
kati83,
aneczka771

Ją mam wizytę w piątek i będzie chłopczyk :-)

eh ze mna cos od wczoraj nie tak, wczoraj plakalam cala noc a dzis mialo miedzy nami do czegos dojsc, juz nawet zaczelismy ale ja sie nie moglam przemoc :( tragedia moj chcial mowi mi ze mu sie podobam calowal mnie i wgl a ja czuje sie taka brzydka i gruba i odrzuca mnie mysl ze on na mnie musi patrzec :(
Moja biedna, pewnie okropnie sie czujesz :( Współczuje Ci szczerze, ale jednoczesnie daje pozytywnego kopa na tzw.rozpęd ;-) My w ciąży podobamy sie naszym facetom, już pomijając milosc to tak ich natura zaprojektowała żebyśmy sie im podobaly. Uwierz w mądrośc Matki Natury, a jak nie to uwierz moim kolegom - facetom z żonami w ciązy. Oni kochają nasze krąglosci i nas. A Ty kochasz swojego faceta? A jak bedzie stary i pomarszczony to przestaniesz go kochac? No. To teraz bierzemy sie w garsc, bierzemy kąpiel z pachnidlami, ubieramy ladny ciuszek i bierzemy sie za meza. A jak znowu w trakcie cos Ci sie wymysli to zgas swiatlo ;-)

Witam się weekendowo ;)
Ja wczoraj też się podłamałam, chodziłam po rynku żeby znaleźć jakąś fajna szmatkę na wiosnę i tragedia.. Nic fajnego w rozm XL/XXL. Stwierdziłam, że zainwestuje chociaż w nową bieliznę i razem ze szwagierką jeszcze raz zafarbujemy włosy. No i już endorfiny wróciły bo kolorek wyszedł fajny i przy okazji poszłyśmy na spacer i znalazłyśmy taki mały sklepik na obrzeżach miasta iii.. kupiłam nowe jeansy!! ( pierwszy raz chyba od 2 lat mam normalne jeansy ), ładną miętową bluzeczke i ' złoty wisior ' no i już całkiem humor powrócił. Dzisiaj słonko świeci, swierze powietrze wpada do domku a ja składam wyrko i biorę się za sprzątanie i prasowanie ciuszków dla maluszka :no:
A co do maluszka to, już od kilku dni chyba nic nie czuje :(

Aaa no i jeszcze muszę się pochwalić. Pamiętacie moją szwagierkę która poroniła w grudniu ? Byłam z nią wczoraj u gin. i jest w ciąży i już nawet serduszko bije :tak:

Przesyłam pozytywna energie i trochę uśmiechu dla Pań które podłamują się swoją wagą.. Ja też nie jestem zadowolona ze na wadze widzę
95 kg.. no ale trudno. ( na +5,5 kg ) Niema co się martwić - po porodzie założymy wspólną grupę odchudzającą się :D :-)

reklama
Angi,wizyta w czwartek,płeć nieznana...

Erzsebeth....mam tak samo jeżeli chodzi o atrakcyjność....szczególnie,że już tak dużo przybrałam,bo bylam bardzo zgrabna jak na swój wiek.....

Do góry