reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam,ja już po wizycie :-)
Wszystko gra,pani doktor udało się nawet uśmiech uwiecznić mojego szkraba :-)
Z tym ze to chyba uśmieszek z cyklu "nic ci dzisiaj nie pokaże ".
Pani nie była pewna,ale kiedy sprawdzała resztę części ciała to jej smiglo ze to chyba dziewczynka ale chciała upewnić się i złapać co nie co ale uparciuch nakryl się nogami i koniec :-)
Wiec CHYBA dziewczynka

reklama
Michasia fajnie, że wszystko ok :)))
Ja odliczam do czwartku do połówkowego i tez w końcu może dowiem się kto tam sobie mieszka :))

Dziewczyny dziękuję wam za dzisiejsze słowa wsparcia:tak:

Ja wg tego kalkulatora wagi powinnam być ok 14 tyg a jutro zaczynam 19, ale teraz waga zaczęła szybciej iść do góry, więc zaraz pewnie nadrobie:-D

Ostatnia edycja:
Angi jak tylko bede w bdg, wiec przyszly tydzien... To bedzie chyba jedna z ostatnich wizyt jak nie ostatnia w bydgoszczy. Mam zaprzyjaznionego gina, zna sytuacje i przyjmie mnie z marszu jak bede w miescie.

Czesc dziewczynki. Witam sie po pracy :) dopiero mialam czas Was poczytac. Ja mam za tydzien wizyte i wezme juz zwolnienie bo nie wyrabiam powoli. Starczy.
Ja przytylam 4,5 kg i czuje sie z tym źle..

reklama
Do góry