reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam,ja już po wizycie :-)
Wszystko gra,pani doktor udało się nawet uśmiech uwiecznić mojego szkraba :-)
Z tym ze to chyba uśmieszek z cyklu "nic ci dzisiaj nie pokaże ".
Pani nie była pewna,ale kiedy sprawdzała resztę części ciała to jej smiglo ze to chyba dziewczynka ale chciała upewnić się i złapać co nie co ale uparciuch nakryl się nogami i koniec :-)
Wiec CHYBA dziewczynka

reklama
Michasia fajnie, że wszystko ok :)))
Ja odliczam do czwartku do połówkowego i tez w końcu może dowiem się kto tam sobie mieszka :))

Dziewczyny dziękuję wam za dzisiejsze słowa wsparcia:tak:

Ja wg tego kalkulatora wagi powinnam być ok 14 tyg a jutro zaczynam 19, ale teraz waga zaczęła szybciej iść do góry, więc zaraz pewnie nadrobie:-D

Ostatnia edycja:
Angi jak tylko bede w bdg, wiec przyszly tydzien... To bedzie chyba jedna z ostatnich wizyt jak nie ostatnia w bydgoszczy. Mam zaprzyjaznionego gina, zna sytuacje i przyjmie mnie z marszu jak bede w miescie.

Czesc dziewczynki. Witam sie po pracy :) dopiero mialam czas Was poczytac. Ja mam za tydzien wizyte i wezme juz zwolnienie bo nie wyrabiam powoli. Starczy.
Ja przytylam 4,5 kg i czuje sie z tym źle..

reklama
Do góry