reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

tak od poczatku ciazy przytylam dokladnie 3.8 kg startowalam z waga 75 ( 5 tydzien ciazy) a wczoraj mialam 78,8 (21 tydzien 2 dzien) wczesniej waga poprostu stala w miejscu no a od ostatniej wizyty przez 4 tygodnie przybralam te 3.7

reklama
Dziewczyny ratujcie! Mam mega hurtowa ilosc kabanosow... Co z nich mozna sensownego zrobic? Jakies pomysly?

Ja przybralam 8kg...

Monia,podzielić się z nami....a poważnie to moze przechowanie prozniowo....

Byłam na tej straży z mężem i powiedzieliśmy że niepamietamy które z nas uzytkowalo auto w tym dniu, poglaskalam się trochę po brzuszku i Pan stwierdził że w zaistniałej sytuacji nie wykryto sprawcy. Grzecznie podziekowalismy i poszliśmy do domu. Na szczęście się udało :D:D:D

reklama
kati ja wg twojego kalkulatora mam wage idealna (tam pisze Srednia ) troche mnie to podbudowalo tyle ze nie wiem czy mam sie sugerowac kalkulatorami czy moja pania gin. no ale trudno w koncu jestem w ciazy to normalne ze tyje, pocieszam sie tym ze kolezanka mi mowila ze ona w pierwszej ciazy przytyla az 30 kg tyle ze ona szczuplutka

Do góry