reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

tak od poczatku ciazy przytylam dokladnie 3.8 kg startowalam z waga 75 ( 5 tydzien ciazy) a wczoraj mialam 78,8 (21 tydzien 2 dzien) wczesniej waga poprostu stala w miejscu no a od ostatniej wizyty przez 4 tygodnie przybralam te 3.7

reklama
Dziewczyny ratujcie! Mam mega hurtowa ilosc kabanosow... Co z nich mozna sensownego zrobic? Jakies pomysly?

Ja przybralam 8kg...

Monia,podzielić się z nami....a poważnie to moze przechowanie prozniowo....

Byłam na tej straży z mężem i powiedzieliśmy że niepamietamy które z nas uzytkowalo auto w tym dniu, poglaskalam się trochę po brzuszku i Pan stwierdził że w zaistniałej sytuacji nie wykryto sprawcy. Grzecznie podziekowalismy i poszliśmy do domu. Na szczęście się udało :D:D:D

reklama
kati ja wg twojego kalkulatora mam wage idealna (tam pisze Srednia ) troche mnie to podbudowalo tyle ze nie wiem czy mam sie sugerowac kalkulatorami czy moja pania gin. no ale trudno w koncu jestem w ciazy to normalne ze tyje, pocieszam sie tym ze kolezanka mi mowila ze ona w pierwszej ciazy przytyla az 30 kg tyle ze ona szczuplutka

Do góry