reklama
Kurcze mam dzisiaj wezwanie na straż miejską któregoś razu zaparkowałam na miejscu dla inwalidów z czego nie jestem dumna, ale cholewcia jak przyjeżdżam po syna to nigdy nie ma miejsca i te 10 minut mnie teraz po kieszeni uderzą, a z tego co wiem za takie wykroczenie nawet 800 zł można dostać.
ola kurcze to musisz cos wymyśleć żeby nie dali takiej wysokiej kary, powiedz ze wiesz ze nie powinnaś tam stawać i nic ciebie nie usprawiedliwi ale jesteś w ciąży i tego dnia tak złe się czułaś i chciałaś jak najszybciej syna odebrać i do domu wracać
Śliczna pogoda znowu się zapowiada uwielbiam te słońce
Milego dnia
Śliczna pogoda znowu się zapowiada uwielbiam te słońce
Milego dnia
WOW jestem pod wrażeniem :-)No to jest nas więcej to fajnie , no cycochy są ogromne też jutro muszę się rozejrzeć za kupnem staników bynajmniej też ze 2 .
Moja znajoma urodziła 11 lutego córeczkę w naszym szpitalu w Zabrzu cesarkę miała , termin wypadał jej na ostatni luty i podpytałam ją tak troszkę co się pozmieniało względem opieki matki i dziecka . Np wiem że nie robią już lewatywy , ciuszki są szpitalne , sale 2 osobowe z łazienką i wc... dania są do wyboru... zestaw nr 1 lub zestaw nr 2... Leży się 3 dobry... tata może poczekać na wygodnych sofach przy sali operacyjnej i pokazują mu maluszka... także rewelacja.. od pazdziernika mamy nowy szpital i z tego co widzę dużo kobiet jest zadowolonych .
mi w pierwszej ciąży też nic - do końca taki sam rozmiar ale jak zaczęłam karmić oooooo to poszło z D do Fja tam nie sprawdzam znaczenia imion, w ogóle nie wierzę, żeby to miało z czymkolwiek związek.
a piersi mi prawie wcale nie urosły...
Mi nie tyle co zabobon chodziło tylko o nie fortunny zbieg okoliczności :/ z imieniem Amelia
Czy jest coś piękniejszego jak usłyszeć: "Mamo, nie mogę zasnąć. Chodź i przytul mnie, ja lubię się do Ciebie przytulać" Pa pa później może jeszcze zajrzę obowiązki a raczej przyjemności wzywają
haha cudnie :-) Mati czasem mówi "Mamusiu jesteś taka słodka do schrupania" ;-)
Ola idz do Straży i powiedz, ze w ciąży jesteś źle się poczułaś i leciałaś wymiotować, jak bedzie normalny strażnik/strażniczka to cie zrozumią. Ja w pracy współpracowałam z Straznikami Miejskimi i to spoko ziomale tylko trzeba tak po ludzku isć sie pokłonić i przyznać (pokombinować) czasem :-)
karolina859
Fanka BB :)
Witam się . Samopoczucie kiepskie od wczoraj mnie ta pierś boli , zauważyłam na niej mnóstwo niebieskich żył ...
Szarpie mnie , parzy... staram się o tym nie myśleć ale nie idzie... właśnie zjadłam śniadanie i biorę się za sprzątanie .
Miłego dnia dziewczynki
Szarpie mnie , parzy... staram się o tym nie myśleć ale nie idzie... właśnie zjadłam śniadanie i biorę się za sprzątanie .
Miłego dnia dziewczynki
P
pani.olga
Gość
cześć jedziemy dzisiaj z A. do mojej mamy, w końcu odpocznę, pobawię się z piesełem a w pracy umówiłam się, że będę pracowała z domu, a do biura przyjeżdżała raz w tygodniu i jestem mega zadowolona (
Kurcze mam dzisiaj wezwanie na straż miejską któregoś razu zaparkowałam na miejscu dla inwalidów z czego nie jestem dumna, ale cholewcia jak przyjeżdżam po syna to nigdy nie ma miejsca i te 10 minut mnie teraz po kieszeni uderzą, a z tego co wiem za takie wykroczenie nawet 800 zł można dostać.
Idź pokaż skruchę, pokajaj się i powiedz o ciąży, tak jak dziewczyny piszą. Ja kiedyś zostawiłam mniej niż 1.5 m na chodniku i mnie pouczyli tylko bo przyszłam bardzo skruszona
enter
Fanka BB :)
ola, pokaż Straży Miejskiej kartę ciąży i powiedz, że nie zauważyłaś, by było miejsce dla kobiet w ciąży lub z dziećmi gdzieś- na którym byś chętnie stanęła, dlatego skorzystałaś z tego, co było dla Twojego stanu zdrowia, bezpieczeństwa i komfortu najbliżej.
ja dziś mam doły...
ja dziś mam doły...
reklama
Witam sie z rana wypije kawke I lece do pracy, byle do niedzieli I wolne
W tyn tyg moja corcia baaardzo wziela sie za mowienie sklada piekne zrozumiale zdania zaczeka uzywac duzo nowych slowke, a mi przykro bo kolejny etap mnie oninal przez prace. Czuje sie jak wyrodna matka
W tyn tyg moja corcia baaardzo wziela sie za mowienie sklada piekne zrozumiale zdania zaczeka uzywac duzo nowych slowke, a mi przykro bo kolejny etap mnie oninal przez prace. Czuje sie jak wyrodna matka