angi-wawa1988
Fanka BB :)
Kurcze mam dzisiaj wezwanie na straż miejską któregoś razu zaparkowałam na miejscu dla inwalidów z czego nie jestem dumna, ale cholewcia jak przyjeżdżam po syna to nigdy nie ma miejsca i te 10 minut mnie teraz po kieszeni uderzą, a z tego co wiem za takie wykroczenie nawet 800 zł można dostać.
Witam się . Samopoczucie kiepskie od wczoraj mnie ta pierś boli , zauważyłam na niej mnóstwo niebieskich żył ...
Szarpie mnie , parzy... staram się o tym nie myśleć ale nie idzie... właśnie zjadłam śniadanie i biorę się za sprzątanie .
Miłego dnia dziewczynki
Idź weź kartę, wyraź skruchę poproś o zrozumienie, po ściemniaj trochę, wspomnij o przedszkoli Trzymam kciuki żebyś trafiła na kogoś normalnego. Bez obrazy jak któraś pracuje lub ma kogoś z rodziny w tej instytucji ale dla mnie straż miejska to pomyłka totalna, wymysł urzędników na łatanie budżetu. Bardzo ich nie lubię :/ jak by w wawie zrobili referendum jak pod wawą było odnośnie czy chce by straż miejska funkcjonowała pierwsza bym na liście się podpisywała by się z nimi po żegnać. A jak by nie chcieli zniżyć albo odpuścić to możesz jeszcze przemyśleć sprawę by się odwołać tylko wiesz to też zawsze ryzyko + koszty sądowe i zachodu trochę.
My już od rana na nogach. Jestem w kropce, nie wiem co z małą zrobić :/ czy puszczać jak w pon do przedszkola czy jeszcze nie. Ma mały katar i lekko jeszcze pokasłuje ehhh :/