reklama
ninex
Fanka BB :)
Monia Ja oglądam,bardzo lubie takie programy.
Ewelak to trzymam podwójne kciuki za twoją szyjkę&&&&&& Ja w 38 tygodniu usłyszałam że mam całkowicie zgładzoną szyjkę i 3 cm rozwarcia,ale nie było mi dane uświadczyć naturalnego porodu.Wg nie zdawałam sobie sprawy że coś się dzieje.
Ewelak to trzymam podwójne kciuki za twoją szyjkę&&&&&& Ja w 38 tygodniu usłyszałam że mam całkowicie zgładzoną szyjkę i 3 cm rozwarcia,ale nie było mi dane uświadczyć naturalnego porodu.Wg nie zdawałam sobie sprawy że coś się dzieje.
enter
Fanka BB :)
Dziewczny,te fajne szyjki pewnie znaczą tyle,że jest zamknięta,nieskrocona....
Monia,ja też się okropnie mecze,aż mi się wierzyć nie chce,bo to 19tc,a ja mam wrażenie,że powoli meta.... dzis wybrałam się po zakupy do centrum miasta....padalam że zmęczenia,torebka mi ciazyla....
Ewelak,trzymam kciuki
Monia,ja też się okropnie mecze,aż mi się wierzyć nie chce,bo to 19tc,a ja mam wrażenie,że powoli meta.... dzis wybrałam się po zakupy do centrum miasta....padalam że zmęczenia,torebka mi ciazyla....
Ewelak,trzymam kciuki
Ostatnia edycja:
dzień dobry !
Karolina,ja póki co absolutnie nic nie kupiłam !mam co prawda sporo rzeczy po Nataszce, ale na pewno nie odmówię sobie zakupowej przyjemności ...po prostu póki co skupiam się głównie na urządzaniu pokoju Nataszy.dotychczas rezydowała z nami w sypialni,ale w związku z tym, że dołączy do nas nowy dzieć, to trzeba N eksmitować do własnego lokum .chcę to zrobić jak najszybciej, żeby później nie skojarzyła, że....powiedzmy ktoś ją wygryzł .
Ersebeth, Ewelak, kciuki za wizyty!!na pewno będzie dobrze !a co do szyjki, to mi gin też nie podaje długości.mówi,że wszystko pozamykane i tyle.
Ninex,ja też coraz bardziej zaczynam się zastanawiać nad posłaniem Nataszy do przedszkola od września...właśnie ze względu na choróbska różne...jeszcze dodatkowo jak patrze na koleżanki, które np. wylądowały z noworodkami lub niemowlaczkami w szpitalu, bo starszak coś z przedszkolka zwlókł...to aż mam ciarki na samą myśl :|...
miłego popołudnia moje drogie !
Karolina,ja póki co absolutnie nic nie kupiłam !mam co prawda sporo rzeczy po Nataszce, ale na pewno nie odmówię sobie zakupowej przyjemności ...po prostu póki co skupiam się głównie na urządzaniu pokoju Nataszy.dotychczas rezydowała z nami w sypialni,ale w związku z tym, że dołączy do nas nowy dzieć, to trzeba N eksmitować do własnego lokum .chcę to zrobić jak najszybciej, żeby później nie skojarzyła, że....powiedzmy ktoś ją wygryzł .
Ersebeth, Ewelak, kciuki za wizyty!!na pewno będzie dobrze !a co do szyjki, to mi gin też nie podaje długości.mówi,że wszystko pozamykane i tyle.
Ninex,ja też coraz bardziej zaczynam się zastanawiać nad posłaniem Nataszy do przedszkola od września...właśnie ze względu na choróbska różne...jeszcze dodatkowo jak patrze na koleżanki, które np. wylądowały z noworodkami lub niemowlaczkami w szpitalu, bo starszak coś z przedszkolka zwlókł...to aż mam ciarki na samą myśl :|...
miłego popołudnia moje drogie !
P
pani.olga
Gość
Ja co wizyte mam mierzoną szyjkę i zawsze słyszę, że ' bardzo ładna szyjka ' cokolwiek to znaczy
U mnie cały dzień w łóżku, teraz wyłoniłam się tylko po to, żeby odgrzać sobie zupke. Wiecie co zauważyłam, że ból tych nerek nasila się przy tym jak mocniej chce mi sie siku.. nie czuje nacisku na pęcherz jak zawsze tylko nerki szaleją. Może to mała się rozpycha, no ale juz 2 dzień ? Chyba jak nie przejdzie do jutra to trzeba będzię się wybrać do lekarza.. :-(
jeśli Cię boli przy oddawaniu moczu to może być jakaś infekcja pęcherza, kolka nerkowa itd. najlepiej zrobić USG nerek i posiew moczu.
Jestem wykonczona. Ja nie wiem co tutaj jest ale mozna caly czas sprzatac i caly czas kurz. Toc sie wykonczyc mozna!
Strasznie szybko sie mecze. Masakra! A obowiazkow nie widac konca... Padam na nos
Mam tak samo, a myślałam że tylko u mnie w domu jest taka kurzawa nie wiem skąd to dziadostwo się bierze. Wystarczy, że zetrę a po max 2 dniach to samo. Ja też bardzo szybko się męczę, a w dodatku na odcinku lędźwiowym kręgosłup mnie boli. A pomyśleć, że będzie coraz ciężej.. Mam tylko nadzieję, że tegoroczne upały nie dadzą za bardzo popalić.
reklama
Super że wszystko w porządku. I jak zostaje girl?
Tak tak. Będzie córcia
Duży chłop od co he he Gratulacje ))))))
Na początku to takie muskania później kopniaki a na koniec to tylko wyginanie bo za mało miejsca na rozpęd he he
Nie mniej niż 4,1 nie mogę znaleźć ostatniego usg
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
My dalej kaszlemy więc chyba będę musiała przedłużyć młodej pobyt w domu ehh bidula jeszcze chyba tak długo ją nic nie trzymało :/ jak by nie patrzeć 5-ty dzień i końca nie widać :/ a ja już dostaje lekkiego szału w domu [/QUOTE]
Tak tak. Będzie córcia
Duży chłop od co he he Gratulacje ))))))
Na początku to takie muskania później kopniaki a na koniec to tylko wyginanie bo za mało miejsca na rozpęd he he
Nie mniej niż 4,1 nie mogę znaleźć ostatniego usg
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
My dalej kaszlemy więc chyba będę musiała przedłużyć młodej pobyt w domu ehh bidula jeszcze chyba tak długo ją nic nie trzymało :/ jak by nie patrzeć 5-ty dzień i końca nie widać :/ a ja już dostaje lekkiego szału w domu [/QUOTE]