reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Dzień doberek!

Thriade Zazdroszczę Ci tego pilatesu:zawstydzona/y: Pomimo zakwasów;-) Chętnie bym się wybrała na jakieś zajęcia, ale niestety mam zakaz...:-(

Nocka spoko:-) Zosia tylko dwa razy się budziła i wstała o 7, więc się wyspałyśmy.
Miłego dzionka!!!!!

reklama
Mialam wczoraj wizyte:) usg polowkowe. Maluszek zdrowy jak rybka:) wazy 400g i sie strasznie wierci.. ruchy czuje od jakiegos 16/17tc tak teraz sa to wyczuwalne kopniaki i najbardziej lubi mamusi dokuczac wieczorem i w nocy:D ale poki to nie sa bolesne kopnaiki to kocham to uczucie jak sie do mnie odzywa:) Ogolnie maluch zdrowy i silny:) a ja juz niestety 5kg na plusie ale dla lekraki jak na mnie to malo bo jestem szczupla i powiedziala ze mam prawo duzo przytyc i to nie jest nic zlego wrr

Witam się i ja z rana :)

Ja 5 na plusie z czego ostatnie dwa wskoczyly w zaskakująco szybkim tępie :o
Tymczasem ja jeszcze leżę w łóżku( ale żeby nie było - obudziłam się o 6 ) :D. Jajecznica zjedzona, kinder Bueno tez :tak: wstanę za pół godzinki i biorę się za robotę, tylko jeszcze dylemat co na obiad, hmm..

hej z rana, szkoda, że dzisiaj tak szaro znów ale 0 stopni to sie przyjemnie szło do p-la
A1990 super, ze wszystko ok i dzidzia wielka - to dobrze :-)
Ja mam na razie 1 kg na plus i mój gin mówi, ze mam już więcej przytyć ale ja jem normalnie więc nie wiem o co kaman, pewnie potem w tydzień ze 2 kg podskoczę ;-)
martyska ja dziś zupkę szczawiową gotuję :-)
a około południa do sądu za świadka śmigam a potem na kawkę do koleżanki z pracy co ma półroczna córcię :-)

Ja sobie zrobie placki ziemniaczane bo ryb za bardzo nie lubie ...zaraz wstaje ide sie ogarniac bo dostalam mily telefon on swego brygadxisty z pracy zebym wpadla na herbatke ...

reklama
dzień dobry:)!

a ja się zaflikałam :(.koleżanka, z którą dojeżdżam do pracy była przeziębiona i chyba mi sprzedała wirusa....więc miód, cytryny i syropy malinowe w ruch, tylko co z tym katarem paskudnym....:confused:.....

A1990,gratuluję takie wielkoluda :)!widać, że prawdziwy mężczyzna rośnie ;)

Do góry