reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Dzień doberek!

Thriade Zazdroszczę Ci tego pilatesu:zawstydzona/y: Pomimo zakwasów;-) Chętnie bym się wybrała na jakieś zajęcia, ale niestety mam zakaz...:-(

Nocka spoko:-) Zosia tylko dwa razy się budziła i wstała o 7, więc się wyspałyśmy.
Miłego dzionka!!!!!

reklama
Mialam wczoraj wizyte:) usg polowkowe. Maluszek zdrowy jak rybka:) wazy 400g i sie strasznie wierci.. ruchy czuje od jakiegos 16/17tc tak teraz sa to wyczuwalne kopniaki i najbardziej lubi mamusi dokuczac wieczorem i w nocy:D ale poki to nie sa bolesne kopnaiki to kocham to uczucie jak sie do mnie odzywa:) Ogolnie maluch zdrowy i silny:) a ja juz niestety 5kg na plusie ale dla lekraki jak na mnie to malo bo jestem szczupla i powiedziala ze mam prawo duzo przytyc i to nie jest nic zlego wrr

Witam się i ja z rana :)

Ja 5 na plusie z czego ostatnie dwa wskoczyly w zaskakująco szybkim tępie :o
Tymczasem ja jeszcze leżę w łóżku( ale żeby nie było - obudziłam się o 6 ) :D. Jajecznica zjedzona, kinder Bueno tez :tak: wstanę za pół godzinki i biorę się za robotę, tylko jeszcze dylemat co na obiad, hmm..

hej z rana, szkoda, że dzisiaj tak szaro znów ale 0 stopni to sie przyjemnie szło do p-la
A1990 super, ze wszystko ok i dzidzia wielka - to dobrze :-)
Ja mam na razie 1 kg na plus i mój gin mówi, ze mam już więcej przytyć ale ja jem normalnie więc nie wiem o co kaman, pewnie potem w tydzień ze 2 kg podskoczę ;-)
martyska ja dziś zupkę szczawiową gotuję :-)
a około południa do sądu za świadka śmigam a potem na kawkę do koleżanki z pracy co ma półroczna córcię :-)

Ja sobie zrobie placki ziemniaczane bo ryb za bardzo nie lubie ...zaraz wstaje ide sie ogarniac bo dostalam mily telefon on swego brygadxisty z pracy zebym wpadla na herbatke ...

reklama
dzień dobry:)!

a ja się zaflikałam :(.koleżanka, z którą dojeżdżam do pracy była przeziębiona i chyba mi sprzedała wirusa....więc miód, cytryny i syropy malinowe w ruch, tylko co z tym katarem paskudnym....:confused:.....

A1990,gratuluję takie wielkoluda :)!widać, że prawdziwy mężczyzna rośnie ;)

Do góry