reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
hej tak siedze w pracy umieram na bol w krzyzu i was podczytuje, musze sie pochwalic ze bylam dzis w SH chociaz nie bylo nic ciekawego dla malenstwa to kupilam sobie trzy sukienki :) a co, nam tez sie nalezy ;)

Jak już się żalimy to ja dołączę, Mnie przez cały dzień głowa strasznie boli, może ciśnienie na dworze wariuje...

u nas idzie jak po grudzie! od wakacji zeszłorocznych właściwie to się ciągnie....teraz już ładnie woła siusiu na nocnik, ale boję się z nią wyjść z domu bez pieluchy, co by wypadku nie było ;P...problem jest z kupką....to zawsze jest w ukryciu i w gacie....boję się tak na siłę ją sadzać, kiedy widzę, że się przybiera, żeby zaparć nawykowych w niej nie wyrobić...trudne to wszystko!do dziecka powinna być dołączona obszerna instrukcja obsługi, a nie tak rzucać biednych niedoświadczonych rodziców na żywioł ;)

Dokładnie instrukcja by się przydała najlepiej taka do indywidualnego modelu he he

Wrocilam z pracy uff kociol nie z tej ziemii przez te ferie
Krocze od biegania boli mnie :/ piekna wiosenna pogoda a ja do niedzieli bede sie tam kisic!
Elizabeth trzeba miec nadzieje, ze bedzie dobrze :)
Malfa u nas siusiu tez ladnie do.nocniczka a kupcia pod stolem..mam nadzieje, ze do wrzesnia sie nauczy :)
Gdzie jest Monia?
Gratuluje udanych wizyt!
Czytalam ale juz nie pamietam co napisac chcialam skleroza :/

reklama
Do góry