reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

malf zrób sobie inhalacja nad garnkiem 1 l wody i 2 torebki herbaty z lipy + 3 kropelki olejku pichtowego, po ok 7-10 minut min 2 razy dziennie

reklama
Witam
ah tak mi się nad ranem dobrze spało a tu córka mama mlecko mlecko no i po spaniu. Wiecie moje Emilka to się wieczorami tak tam nisko wierci, że czasami siedzieć się nie da i to takie mało przyjemne jest;/jak by mnie tak ktoś gmerał:zawstydzona/y:

miq Hanula też tak się wierci! Nie pamiętam, żeby Zochna się tak wierciła- chociaż ją poczułam dopiero w 21 tygodniu. Nawet teraz jak siedzę to się kręci:-) Praktycznie za każdym razem jak siadam albo się kładę to ją czuje.

Część dziewczyny :)

Oliwia obudziłą się raz, niestety z płaczem że z 30 min nie była do ogarnięcia, rano atak kaszlu więc dałam jej sol baby i na razie jak wczoraj smarki, smarki smarki. Gorzej bo Łukasz pojechał coś załatwić a ja zostałam z pustą lodówką, nawet śniadania nie mam zbytnio z czego zrobić :/ pewnie z godzinę dopiero będze wracał ehhh Kiepsko zapowiada się ten dzień :(

No może nie z taką pustą bo na obiad będzie wczorajszy żurek i pewnie zrobie kotlety mielone z ziemniakami i mizerią ale na śniadanie brak buuu

miq Hanula też tak się wierci! Nie pamiętam, żeby Zochna się tak wierciła- chociaż ją poczułam dopiero w 21 tygodniu. Nawet teraz jak siedzę to się kręci:-) Praktycznie za każdym razem jak siadam albo się kładę to ją czuje.
Pierwsza córcia dosyć szybko się wierciła ale nie tak nisko;/
angi uszy do góry:)

hej dziewczyny to juz jutro, wielki dzien, o 14.40 mamy umowiona wizyte i zobaczymy maluszka, troche sie denerwuje bo od dwoch dni slabiej czuje ruchy i twardnieje mi brzuch ale to moze z przemeczenia bo ostatnie dwa dni w pracy naprawde daly mi w kosc (wszystko boli od glowy po stopy )teraz odpoczywam przed kolejnym dniem w pracy, o tyle dobrze ze dzis po 4 godzinach juz bede konczyla, no nic schrupie troche kukurydzy a wy trzymajcie kciuki zeby z dzidzia bylo wszystko ok i moze przy odrobinie szczescia bede mogla pochwalic sie kogo nosze w brzuszku :)

reklama
Witam sie z rana :) my dopiero wstalismy S robi jajecznice, a ja zaczynam ogarniac sie do pracy.
U nas na obiadek bedzie rosol I ja pewnie jeszvze cos w pracy zjem ;)
Na plus mam 4kg nie tak zle ;)
A1990grtauluje udanej wizyty kawal dzieciaczka juz z niego :D
Ewelak super, ze Zosia dala popsac :D Ciekawe jak Oliwka Angi
KAarolcia zjadla bym fasolke mniam mniam
Moj ktosiek tez glownie z rana I w nocy szaleje :) luuuubie to :)

Do góry