kornelia1802
Fanka BB :)
Miq - znam ten ból chyba wolałam mdłości niż teraz tą okropną zgagę :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie
ja mam ostatnio takiego lenia, że czytam Was a nie chce mi się pisać no i zaczęła się zgaga, non stop ahh
ja przez to że pierwszy poród miałam w 41tc to nie chcieli mnie przyjąć na oddział.. chore..
dlatego teraz zmieniłam szpital na inny i mam nadzieję że jakby co to w 37/38tc zakończą mi ciąże..
Miq - znam ten ból chyba wolałam mdłości niż teraz tą okropną zgagę :-(
no ja wcześniej tez miałam, ale sporadycznie, a teraz zasypiam ze zgaga i budzę się ze zgagą, tylko migdały mnie ratują ahMiq niestety ja mam zgagi od 5 tc teraz od 2 tygodni się uspokoiło a tak to nie mal co dziennie
ale jak to nie chcieli Cię przyjąć???niby czemu???przeciez termin porodu to 40 tc +/- 2 tygodnie...wiecie co?czasem ta nasza służba zdrowia jest naprawdę przerażająca!