Witam sie i ja
Słońce wyszło to i życ się chce
Karolina -30 lat to jest bardzo młody wiek ....mimo wieku to ja sobie napiszę bo całe 10 lat od Ciebie więcej ....poza tym wiek to stan umysłu
Ciśnienie u mnie mega niskie -90/45 , tylko puls troche za wysoki ,ale pod kontrolą kardiologa ....podobno lepsze niskie ciśnienie niż za wysokie -tak mówi moja kardiolog - mam sobie 1-2 kawy popijać , o ile piłam przed ciążą...
Do mojego siedzenia w domu dołączył Młodszak , jakieś paskudztwo mu sie przypałętało.
Starszy pokazuje co potrafi nastolatek ....nerwy już mi z lekka puszczaja ,ale przypominam sobie siebie z tamtych lat i sie uspokajam ...rodzic jednak musi duzo zniesć ,a dzieci do około 12 roku życia są mega nieskomplikowane ....
Któraś pisała wczoraj o nurofenie -niektórzy lekarze przepisują nurofen /ibum/ibuprofen jakośrodki przeciwzapalne -w przypadku dgy podejrzewaja ,że jakis stan zapalny sie rozwija -wtedy mimo braku gorączki przez dwa do czterech dni sie bierze regularnie .
Powodzenia dla dzisiejszych wizyt zazdroszcze -ja byc może w piatek ,a napewno 27 lutego.
Monia , gdzie jestes ? Jak się czujesz? halooooo?
też mam wizytę 27 i USG 4D, którego nie moge się doczekać !w pierwszej ciąży nie miałam, więc napalona na nie jestem niemiłosiernie !