reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny czy wam też stawia się brzuch w dole ?? Tak na kilka sekund ... To chyba nie dzidziuś a stawiająca się macica... albo skurcze...

Klaudia z wagą i brzuchem mam tak samo. Strach na wagę wejść. Ostatnio któraś pisała o falowaniu brzucha w wannie jak to czytałam to była dla mnie abstrakcja a dziś sama tego doświadczyłam. Super uczucie

erzsebeth super ;-) my jeszcze delikatnie sie rozpychamy i to czasami tylko
madziula zadyszke czasem lekką mam, jak coś zrobię za szybko ale ogólnie jeszcze spoko. Z Matim zaczynałam mieć problemy tak od 7 m-ca ale do końca buty ubierałam - sandały ;-) Spoko dziewczyny latem w klapkach będziemy pomykać ;-)
kagusia mi też już urósł :-)
enter dobrze, ze towarzystwo sprawdzone, choc to dopisało :-)
karolina mi się nic nie stawia, jakby coś było to bym z racji amnio pędziła na IP, ale macica sobie trenuje więc myślę, ze jest wporządku.
Gurek a mówiłaś ginowi? wiesz po bodajże 20-którymś tyg mogłyby sie pojawić przepowiadające ale żeby juz? Nie pamietam od kiedy bo ich nie miałam. A moze to to?

Wróciliśmy z urodzinek - mała zachwycona oczywiście filiżaneczkami najbardziej ;-) a i wystroić sie musiała do tego co jej kupiłam :-)
Fajnie że mamy tą A1 bo śmig i 90 km w 45 minut :-)

kati83 też przepowiadających nie miałam, więc nie wiem jak to jest. Mówiłam mojej gin, dlatego mam dalej brać Duphaston. Poza tym wszystko ok i nie mogła się do niczego doczepić. Skurcze są bardzo sporadyczne, tzn, jeden na ok. 10 dni. Tylko ich siła jest powalająca, bo takie to miałam od 6cm rozwarcia do końca. W trakcie porodu tylko częstotliwość wzrastała, ale siła taka sama. Ogólnie ciekawe zjawisko mi się przypałętało :)

reklama
Do góry