reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

a miałam się was zapytać czy macie takie objawy i czy to normalne od paru dni jakoś tak mi się ciężej oddycha a już szczególnie po jakimś większym posiłku to czuje jak by mi się tam w brzuchu już wszystko nie mieściło jakoś tak dziwnie ciężko pełno i aż tchu brak a i schylanie aby założyć buty też już sprawia mi trudność:confused::confused::confused:

Ooo tak! Mi ciezko przejsc nawet niewielki odcinek na piechote. Czasem dostaje zadyszki nawet wchodzac na pietro w domu :confused:

reklama
a miałam się was zapytać czy macie takie objawy i czy to normalne od paru dni jakoś tak mi się ciężej oddycha a już szczególnie po jakimś większym posiłku to czuje jak by mi się tam w brzuchu już wszystko nie mieściło jakoś tak dziwnie ciężko pełno i aż tchu brak a i schylanie aby założyć buty też już sprawia mi trudność:confused::confused::confused:

Bedzie jeszcze gorzej :p

Mam tak samo:-(

ja też jak przejde kawałek zaczynam mieć zadyszke, do tego przez 3 tyg dużo brzuszek mi urósł.. I dzisiaj mój mąż dostał pierwszego kopniaczka..

A1990 GRATULACJE NAJSZCZERSZE!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

My wczoraj na szkolnej zabawie karnawałowej....i bylo do bani :mad: :thumbdown: .....jedzenia jak na lekarstwo,muzyka niefajna,fanty-totalna porażka....Dobrze,że towarzystwo dopisało :D

Moje dziecię też rozpycha sie,ale raczej taktowanie i delikatnie :p

Erzsebeth....Super!!!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Madziuuula....Ja mam dokładnie to samo....dziś czuję się tak jakby mnie od srodka ktoś rozciagal na wszystkie strony....bardziej jakby to był już finish,a nie 18tc....żadna pozycja mi nie pasuje,cały czas wydaje mi się jakbym totalnie się przejadla,jakby mi miało brzuch już rozerwać...

reklama
Madziulka codziennie wchodzę na 4 piętro z zakupami ( dwie pełne torby) :szok: i miałam taki czas a to było w zeszłym tygodniu że z tego wysiłku miałam taki helikopter że musiałam się położyć na kilka minut i pooddychać spokojnie ale teraz jest już ok ...
Co do nie wygody w ubieraniu to kilka chwil temu wyszłam z wanny i normalnie nie sięgam ręcznikiem żeby nogi wytrzeć :tak:

Do góry