reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

A1990 gratuluję ci kochaniutka i dużo szczęścia czałej 3 życzę.

Mili wszystkiego naj naj najlepszego, spełnienia marzeń i dużo zdrówka.

Wizyta 17.02 na 20, ale się dzisiaj wypycha ten maluszek już niedługo go zobaczę. No i w końcu jakiś pomysł na imię wpadł bo do tej pory nic mi nie wpadało w ucho, na razie będzie Filip (Fifi) chyba że coś się zmieni jeszcze po drodze:-)

Słonko świeci dzisiaj, ale wiaterek dosyć chłodny wieje, a okna u mnie też się proszą o umycie, ale poczekam jak będzie trochę cieplej, jak myłam na święta to się potem rozchorowałam to wolę nie ryzykować.

reklama
hej dziewczyny:-)
i ja się witam niedzielnie.. wczoraj byliśmy na wieczorku i dzisiaj ledwo żyję.. Też mam jutro wizytę na 12.30.. Teraz już kopniaczki są silniejsze i kilka razy dziennie:)

Gratuluje A1990 Świetny czas na zaręczyny:)

Gratuluje A1990 zaręczyn w tak piękny dzień :) :-)
Ja z moim jestem już 4 lata a mieszkamy też koło tego bo miesiąc od poznania zamieszkaliśmy razem no i wiadomo są wzloty i upadki ale nie żałuję bo też nie miałam szczęścia z ex mężem mi nie wyszło a teraz nie wiem czy bym się zdecydowała drugi raz na ślub...
Najważniejsze że dzieci go kochają a On kocha je :-):tak:

Witam Kochane <3

wlasnie wrucilam z Warszawy , bylo świetnie ... bylam na targach Jachtow WODA I WIATR ...i potem pojechalismy na Lego troszke ludzi bylo nie powiem troszke bylo trzeba poczekac ale króciutko ...ale co w srodku to szok ten sam tytanik takie detale wszystko zachowane .... ...a jak u was mija dzien po Walentynkach???

reklama
a miałam się was zapytać czy macie takie objawy i czy to normalne od paru dni jakoś tak mi się ciężej oddycha a już szczególnie po jakimś większym posiłku to czuje jak by mi się tam w brzuchu już wszystko nie mieściło jakoś tak dziwnie ciężko pełno i aż tchu brak a i schylanie aby założyć buty też już sprawia mi trudność:confused::confused::confused:

Do góry