reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witajcie
u nas też paskudnie, wczoraj było pięknie, praktycznie cały dzień na świeżym powietrzu spędziliśmy a dzisiaj nawet nosa nie chce się za drzwi wystawić buuuu
a mnie od rana męczy ból głowy, ale to już chyba norma będzie do końca ciąży;/

hej, dzis mam zly humor, mysle caly czas nad tym ze jestem nosicielka choroby genetycznej ktora odziedziczylam po mamie a ona po swojej itd, nosze w sobie chorobe ktora nie jest zarazliwa ale przekaze ja kazdemu swojemu dziecku :( jest to neuropatia nerwu wzrokowego Lebera, jest duzo informacji na ten temat w internecie i duzo czytam, choruja tylko chlopcy a dziewczynki sa nosicielkami, najbardziej przeraza mnie to ze. u chlopca jest 50 procent szans na zachorowanie, mam brata ktorego to nie dotknelo ale kuzyn od strony mamy ma 22 lata i poltora roku temu w ciagu 6 miesiecy oslepl calkowicie :( wybaczcie ze zale sie tu wam ale boje sie o tym rozmawiac bo wszyscy powiedza ze dramatyzuje :(

enter dobrze, ze towarzystwo sprawdzone, choc to dopisało :biggrin2:

dokładnie :)

Dziewczyny czy wam też stawia się brzuch w dole ?? Tak na kilka sekund ... To chyba nie dzidziuś a stawiająca się macica... albo skurcze...

tak tak tak....

ja już po wizycie... miałam robioną cytologię, sprawdzaliśmy bicie serca maluszka, mam bardzo niskie ciśnienie, ale ogólnie wszystko ok. badania do wykonania: mocz i morfologia, skierowanie na USG dostałam, umówiona zostałam na 26.02.

dziewczyny, znalazłam na allegro chusteczki nawilżające z pampersa FRESH CLEAN Z ALOESEM, 24 opakowania po 64 sztuki za 99,00 +przesyłka 15.00.... w jakiej cenie są teraz takie chusteczki w sklepach? czy to się opłaca? jeżeli któraś zainteresowana to piszcie, poślę linka prv, bo nie wiem czy tutaj wolno nam wrzucać linki....

angi- do nie jest normalne....jak masz czekać z chorym dzieckiem do piątku???:no::no::no:

Erzsebeth,kochana to normalne,że sie boisz i że potrzebujesz podzielić się tym z innymi,a czasami o wiele lepiej z obcymi niż z najbliższymi.... głowa do góry...

Miq,mnie też boli głowa do chwila,smaruję wtedy amolem i robię zimne okłady,pomaga,ślę pod warunkiem,że nie jest to jeszcze bardzo silny ból.

Ostatnia edycja:
hej, dzis mam zly humor, mysle caly czas nad tym ze jestem nosicielka choroby genetycznej ktora odziedziczylam po mamie a ona po swojej itd, nosze w sobie chorobe ktora nie jest zarazliwa ale przekaze ja kazdemu swojemu dziecku :( jest to neuropatia nerwu wzrokowego Lebera, jest duzo informacji na ten temat w internecie i duzo czytam, choruja tylko chlopcy a dziewczynki sa nosicielkami, najbardziej przeraza mnie to ze. u chlopca jest 50 procent szans na zachorowanie, mam brata ktorego to nie dotknelo ale kuzyn od strony mamy ma 22 lata i poltora roku temu w ciagu 6 miesiecy oslepl calkowicie :( wybaczcie ze zale sie tu wam ale boje sie o tym rozmawiac bo wszyscy powiedza ze dramatyzuje :(
nie dramatyzujesz, masz prawo się bać:(

enter witaj wśród niskociśnieniowców...:-(

hej ja juz po wizycie opis zrobię na "wizytowym"
erzsebeth masz prawo sie bać i jak najbardziej my tu jesteśmy po to, by cię wysłuchać, a wyleczyć sie tej choroby nie da?
enter ja miałam podobnie z wizytą :-) i też mam baaardzo niskie ciśnienie 100/50!
u nas też szaro buro...
ewczis chciałabym poleżeć do 10 w łóżku ;-)... a tak o 7 pobudka bo do p-la

Nie miałam tak w poprzednich,więc nie wiem nawet jak sobie pomóc z tak niskim ciśnieniem.... Kato,też mam takie ciśnienie za każdym razem,a to jeszcze stresuje sie trochę na wizycie...

reklama
Do góry