ewczis76
Fanka BB :)
U mnie patrze przez okno zadnej chmurki sloneczko wyszlo ...I pewnie zimno Na podworku ....jeszcze leze w lozku bo mi sie nie chce Wstawac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
enter dobrze, ze towarzystwo sprawdzone, choc to dopisało
Dziewczyny czy wam też stawia się brzuch w dole ?? Tak na kilka sekund ... To chyba nie dzidziuś a stawiająca się macica... albo skurcze...
nie dramatyzujesz, masz prawo się baćhej, dzis mam zly humor, mysle caly czas nad tym ze jestem nosicielka choroby genetycznej ktora odziedziczylam po mamie a ona po swojej itd, nosze w sobie chorobe ktora nie jest zarazliwa ale przekaze ja kazdemu swojemu dziecku jest to neuropatia nerwu wzrokowego Lebera, jest duzo informacji na ten temat w internecie i duzo czytam, choruja tylko chlopcy a dziewczynki sa nosicielkami, najbardziej przeraza mnie to ze. u chlopca jest 50 procent szans na zachorowanie, mam brata ktorego to nie dotknelo ale kuzyn od strony mamy ma 22 lata i poltora roku temu w ciagu 6 miesiecy oslepl calkowicie wybaczcie ze zale sie tu wam ale boje sie o tym rozmawiac bo wszyscy powiedza ze dramatyzuje
erzsebeth masz prawo sie bać i jak najbardziej my tu jesteśmy po to, by cię wysłuchać,