reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
A1990 Gratuluje :-)
Mili najlepsze życzenia urodzinkowe :-)
Blaksilk pewnie te piwko dobre ale ja w ogóle nie mam ochoty... jak z Matim wyczułam piwo jak M. otwierał nawet w drugim końcu mieszkania i miałam jęzor do ziemi (musiałam choć potrzymać trochę piwa w ustach a potem wypluć) tak teraz może to dla mnie nie istnieć ;-) jakie zmienne smaki człowiek ma.
my dziś wyruszamy do Piekar Śląskich do chrześnicy M. na zaległe 2-gie jej urodzinki :-)
miłego pięknego popołudnia :-)

Są w Piotrze i Pawle, w Almie. W innych może i też. Na pewno nie mają alko, bo inne bezalkoholowe widziałam 0,01%

w Carrefourze też są, ja tam kupuję, tyle że smakowe (bardziej mi smakują) :)

nie wiem czy to nie kolka nerkowa.. dziwne te dolegliwości a czytałam że drugi trymestr ma być najlepszy a chyba nie u wszystkich się sprawdza..

gdyby to była kolka nerkowa, to byś wiedziała, bo to jest ogromny ból (kryształy lub małe kamienie w nerkach blokują przewód moczowy). też ostatnio myślałam, że miałam, bo mnie z bólu skręcało, ale po USG i posiewie moczu wyszło, że wszystko ok. lekarz powiedział, że to pewnie macica uciska jakiś nerw i musi samo przejść.

Mili no to najlepszego!spóznione ale szczere;* ładny kolorek miałaś,mnie się marzył ale nie pasują do mnie jasne barwy na włosach;)
Gratuluję udanych wizyt,wyrównało się i część zna płeć a część nie ciekawe jak będzie w tym tygodniu?!!Najważniejsze że wszystkie dzieci świetnie się rozwijają!!
A1990 Ogromne Gratulacje!!
Ja Bavarie kupowałam w prawie każdym markecie(real,intermarche itp.) teraz brak smaków na piwo,zobaczymy jak się sezon grillowy zacznie:-p
Tak się wiosennie zrobiło że aż mnie nosi ze sprzątaniem a tu lekarz kazał się oszczędzać przez ten ból spojenia ech.....a jakie okna są brudne:zawstydzona/y:
Ja od marca będę kupować powoli pampersy pamiętam jak schodziły przy córce wolę mieć zapas i spokój.
ok lecę się ogarniać szkoda pogode tracić;-)

Dobry wieczór :) ja w walentynki mialam badania połówkowe i dostalam najlepszy prezent dowiedziałam sie ze bede miec chłopczyka:-):-)
tak bardzo chciałam i moje marzenie sie spełniło jestem taka szcześliwa

Gratulacje :)))) ach zazdroszczę ja dopiero za 3,5 tygodnia się mooooże dowiem buuuu :/ ;)

Siemanko :) ja do wieczora bylam w pracy kociol nie z tej ziemi byl.. po powrocie poszlismy na gofry I lody. My walentynki mamy codziennie, a 14 lutego obchodzimy moje urodziny ;)
Buziaczki dla Was :*

Wszystkiego naaaaajjjjlepszego... spóźnione ale bardzo szczere :)

my jakos nigdy walentynek nie obchodzilismy za to wczoraj nie zapomne nigdy;) moj Skarb mi sie oswiadczyl wiec jestem prze szczesliwa:)

O ja Cię :))) wow gratulacje :))

My na pełnym chill oucie właśnie biorę się za obiad o 16 wpada kuzyn z żoną może z dzieciakami ;)

Miłej niedzieli :*

Hej kobiety :) Jakie plany na niedzielę ? :)
Jutro wizyta na 12 już się doczekać nie mogę , wybłagam lekarza o to usg żeby w końcu dowiedzieć się jaka płeć :tak:
Tak się martwiłam tymi ruchami że ich nie czuję a jak R wychodził dziś do pracy po 5 rano to maluch szalał na całego ... aż ciężko mi było znów usnąć.. :tak: kochany niunio... uwielbiam kiedy mnie kopie... :-D:-D
A jutro powrót do szkoły po feriach pewnie ciężko będzie nam się przestawić na poranne wstawanie... ehh.. jak ja tego nie lubię.. wrr... :wściekła/y:

a1990 gratuluje, mi moj sie oswiadczyl w pierwsze swieto bozego narodzenia ale rok temu nie w te, pamietam ze wszystko bylo pozamykane to lecial na cmentarz zeby roze kupic :) ale my w tym czasie mieszkalismy juz razem 3 miesiace

a1990 gratuluje, mi moj sie oswiadczyl w pierwsze swieto bozego narodzenia ale rok temu nie w te, pamietam ze wszystko bylo pozamykane to lecial na cmentarz zeby roze kupic :) ale my w tym czasie mieszkalismy juz razem 3 miesiace

No ja z moim mieszkamy juz rok razem:) i ciesze sie ze trafilam na Niego.. bo przed nim nie mialam szczescia do facetow i milosci.. a tu ponad dwa lata razem i nie wyobrazam sobie zycia bez Niego. no i bedziemy rodzinka we 3:) bede miala dwoch swoich Panow:p

reklama
Do góry