reklama
basica_21
Zaangażowana w BB
Gratulacjemy jakos nigdy walentynek nie obchodzilismy za to wczoraj nie zapomne nigdy moj Skarb mi sie oswiadczyl wiec jestem prze szczesliwa
A1990 Gratuluje :-)
Mili najlepsze życzenia urodzinkowe :-)
Blaksilk pewnie te piwko dobre ale ja w ogóle nie mam ochoty... jak z Matim wyczułam piwo jak M. otwierał nawet w drugim końcu mieszkania i miałam jęzor do ziemi (musiałam choć potrzymać trochę piwa w ustach a potem wypluć) tak teraz może to dla mnie nie istnieć ;-) jakie zmienne smaki człowiek ma.
my dziś wyruszamy do Piekar Śląskich do chrześnicy M. na zaległe 2-gie jej urodzinki :-)
miłego pięknego popołudnia :-)
Mili najlepsze życzenia urodzinkowe :-)
Blaksilk pewnie te piwko dobre ale ja w ogóle nie mam ochoty... jak z Matim wyczułam piwo jak M. otwierał nawet w drugim końcu mieszkania i miałam jęzor do ziemi (musiałam choć potrzymać trochę piwa w ustach a potem wypluć) tak teraz może to dla mnie nie istnieć ;-) jakie zmienne smaki człowiek ma.
my dziś wyruszamy do Piekar Śląskich do chrześnicy M. na zaległe 2-gie jej urodzinki :-)
miłego pięknego popołudnia :-)
P
pani.olga
Gość
Są w Piotrze i Pawle, w Almie. W innych może i też. Na pewno nie mają alko, bo inne bezalkoholowe widziałam 0,01%
w Carrefourze też są, ja tam kupuję, tyle że smakowe (bardziej mi smakują)
nie wiem czy to nie kolka nerkowa.. dziwne te dolegliwości a czytałam że drugi trymestr ma być najlepszy a chyba nie u wszystkich się sprawdza..
gdyby to była kolka nerkowa, to byś wiedziała, bo to jest ogromny ból (kryształy lub małe kamienie w nerkach blokują przewód moczowy). też ostatnio myślałam, że miałam, bo mnie z bólu skręcało, ale po USG i posiewie moczu wyszło, że wszystko ok. lekarz powiedział, że to pewnie macica uciska jakiś nerw i musi samo przejść.
ninex
Fanka BB :)
Mili no to najlepszego!spóznione ale szczere;* ładny kolorek miałaś,mnie się marzył ale nie pasują do mnie jasne barwy na włosach
Gratuluję udanych wizyt,wyrównało się i część zna płeć a część nie ciekawe jak będzie w tym tygodniu?!!Najważniejsze że wszystkie dzieci świetnie się rozwijają!!
A1990 Ogromne Gratulacje!!
Ja Bavarie kupowałam w prawie każdym markecie(real,intermarche itp.) teraz brak smaków na piwo,zobaczymy jak się sezon grillowy zacznie
Tak się wiosennie zrobiło że aż mnie nosi ze sprzątaniem a tu lekarz kazał się oszczędzać przez ten ból spojenia ech.....a jakie okna są brudne
Ja od marca będę kupować powoli pampersy pamiętam jak schodziły przy córce wolę mieć zapas i spokój.
ok lecę się ogarniać szkoda pogode tracić;-)
Gratuluję udanych wizyt,wyrównało się i część zna płeć a część nie ciekawe jak będzie w tym tygodniu?!!Najważniejsze że wszystkie dzieci świetnie się rozwijają!!
A1990 Ogromne Gratulacje!!
Ja Bavarie kupowałam w prawie każdym markecie(real,intermarche itp.) teraz brak smaków na piwo,zobaczymy jak się sezon grillowy zacznie
Tak się wiosennie zrobiło że aż mnie nosi ze sprzątaniem a tu lekarz kazał się oszczędzać przez ten ból spojenia ech.....a jakie okna są brudne
Ja od marca będę kupować powoli pampersy pamiętam jak schodziły przy córce wolę mieć zapas i spokój.
ok lecę się ogarniać szkoda pogode tracić;-)
angi-wawa1988
Dobry wieczór ja w walentynki mialam badania połówkowe i dostalam najlepszy prezent dowiedziałam sie ze bede miec chłopczyka:-):-)
tak bardzo chciałam i moje marzenie sie spełniło jestem taka szcześliwa
Gratulacje ))) ach zazdroszczę ja dopiero za 3,5 tygodnia się mooooże dowiem buuuu :/
Siemanko ja do wieczora bylam w pracy kociol nie z tej ziemi byl.. po powrocie poszlismy na gofry I lody. My walentynki mamy codziennie, a 14 lutego obchodzimy moje urodziny
Buziaczki dla Was :*
Wszystkiego naaaaajjjjlepszego... spóźnione ale bardzo szczere
my jakos nigdy walentynek nie obchodzilismy za to wczoraj nie zapomne nigdy moj Skarb mi sie oswiadczyl wiec jestem prze szczesliwa
O ja Cię )) wow gratulacje )
My na pełnym chill oucie właśnie biorę się za obiad o 16 wpada kuzyn z żoną może z dzieciakami
Miłej niedzieli :*
karolina859
Hej kobiety Jakie plany na niedzielę ?
Jutro wizyta na 12 już się doczekać nie mogę , wybłagam lekarza o to usg żeby w końcu dowiedzieć się jaka płeć
Tak się martwiłam tymi ruchami że ich nie czuję a jak R wychodził dziś do pracy po 5 rano to maluch szalał na całego ... aż ciężko mi było znów usnąć.. kochany niunio... uwielbiam kiedy mnie kopie...
A jutro powrót do szkoły po feriach pewnie ciężko będzie nam się przestawić na poranne wstawanie... ehh.. jak ja tego nie lubię.. wrr...
Jutro wizyta na 12 już się doczekać nie mogę , wybłagam lekarza o to usg żeby w końcu dowiedzieć się jaka płeć
Tak się martwiłam tymi ruchami że ich nie czuję a jak R wychodził dziś do pracy po 5 rano to maluch szalał na całego ... aż ciężko mi było znów usnąć.. kochany niunio... uwielbiam kiedy mnie kopie...
A jutro powrót do szkoły po feriach pewnie ciężko będzie nam się przestawić na poranne wstawanie... ehh.. jak ja tego nie lubię.. wrr...
a1990 gratuluje, mi moj sie oswiadczyl w pierwsze swieto bozego narodzenia ale rok temu nie w te, pamietam ze wszystko bylo pozamykane to lecial na cmentarz zeby roze kupic ale my w tym czasie mieszkalismy juz razem 3 miesiace
No ja z moim mieszkamy juz rok razem i ciesze sie ze trafilam na Niego.. bo przed nim nie mialam szczescia do facetow i milosci.. a tu ponad dwa lata razem i nie wyobrazam sobie zycia bez Niego. no i bedziemy rodzinka we 3 bede miala dwoch swoich Panow
reklama
ewelak
Zosinkowa Mama
A1990 Gratulacje!!! Bądźcie szczęśliwi:-)