reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Cześć

Nadrobiłam, ale już nic nie pamiętam.

U nas zaczął się najazd gości, więc na pewno nie będę na bierząco do końca lutego. Teraz jest szwagier do jutra. W pon przyjeżdża koleżanka z dwójką dzieciaków (1,5 roku i 2 m-ce) na tydzień, a potem teściowa na ponad tydzień. Ogólnie jest wesoło.

Miłego wieczoru.

reklama
Hejka:) Ja też mam w poniedziałek wizytę.

My walentynkowo wybraliśmy się na festiwal światła w Wilanowie. Spoczko było, tylko oczywiście straszne tłumy.

Uściski. Jakoś w ostatnie dni czasu nie było na forum.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór walentynkowo :-) wyjazd do Kazimierza bardzo udany, piękna wiosna tymczasowo nastała :-) Od M. dostałam 2 charmsy- dziewczynkę i serduszko.
No i moje dzisiejsze odkrycie. I'm lovin it :-) Bavaria, piwo 0,00%. Nigdy nie byłam zwolennikiem piwa, ale po pół roku na herbatkach i wodzie, smakuje wybornie
indeks.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    1,6 KB · Wyświetleń: 91
No pięknie gratuluje :-):tak: też bym chciała już poznać płeć mojego małego urwiska ale do pon nie daleko :tak:;-)
Po obiedzie usnęło mi się na ponad 3 godziny jakaś taka zmęczona byłam po tych sobotnich porządkach a dawno tak dobrze mi się w południe nie spało ;-) było cichutko i spokojnie :-)
potem zjadłam dość obficie no i teraz coś mnie ta lewa nerka zakuwa .. nie wiem czy to nie kolka nerkowa.. dziwne te dolegliwości a czytałam że drugi trymestr ma być najlepszy a chyba nie u wszystkich się sprawdza..

Dobry wieczór walentynkowo :-) wyjazd do Kazimierza bardzo udany, piękna wiosna tymczasowo nastała :-) Od M. dostałam 2 charmsy- dziewczynkę i serduszko.
No i moje dzisiejsze odkrycie. I'm lovin it :-) Bavaria, piwo 0,00%. Nigdy nie byłam zwolennikiem piwa, ale po pół roku na herbatkach i wodzie, smakuje wybornie
Zobacz załącznik 670815

a gdzie takie piwko można kupić też mnie czasem nachodzi ochota na takie zimne gazowane a nie ciągle tylko herbatka woda i soczki ............w jakimś supermarkecie można dostać czy tylko w sklepach typowo monopolowych???

reklama
Do góry