reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witam;-) ja mam wizytę w pon o 16 .
Dziś głowa mnie boli.. mój R strasznie chory , ma gorączkę katar kaszel więc chyba izolacja buu :angry:
Kupiłam mu czekoladki , kubek walentynkowy i poduszkę w kształcie serca mega zadowolony :-D:-D
a ja tak jakoś mam wrażenie że od wczoraj słabiej czuje ruchy dzidzi... :confused:

Do tego pobolewa mnie coś brzuch tak dziwnie czuje jakby takie wsysanie... :angry: aż w pół zgięta chodzę , natychmiast muszę się położyć i odpocząć bo wyrobić nie idzie.. zgagę mam... :nerd: skurcze nóg również.. nasilają się tylko w nocy... no i te ciągłe uczucie zatkanego nosa :angry: mimo że nie jestem chora .

kornelia ja myślałam, ze u nas reż nie ma a znalazłam. Coraz częściej budują jakieś centra sportowe. Ja do swojego bym musiała dojeżdżać jakieś 8 km ale spróbuje bo tak jak ty u mnie basen odpada. Spróbuj poszukać

hej
Jakoś wczoraj nie miałam weny żeby pisać. Byliśmy wczoraj z M. na premierze "50" Angi też byliście doczytałam.
Moje zdanie nt. jest takie, ze książki mi się bardzo podobały, choć postać Anastazji trochę infantylna, ale film mnie lekko rozczarował. Po pierwsze aktor grający Christiana nie pasował kompletnie, po drugie muzyka - kiepska, a po trzecie skrót zrobili i nie wybrali najważniejszych scen. Długo pokazują np. jak lecą szybowcem ale nie pokazują czemu do tego doszło... i brakuje mi chemii miedzy nimi. Ale Dakota dobrze zagrała postać Any.
Za to do postaci Christiana bardziej pasowałby mi chociażby Matt Bomer.
A dziś sprzątam powolutku tak pieknie i wiosennie było :-)
My jako takich walentynek nie obchodzimy. Wczoraj byliśmy jeszcze na kolacji razem z moją przyjaciółką i jej kolegą i było bardzo fajnie. To apropo walentynek.
A ogólnie jakaś taka poddenerwowana chodzę... może to te czekanie na te wyniki już daje po psychice?

Zakwasy dalej trzymają :( Ale postanowiliśmy wykorzystać pogodę i urządziliśmy sobie 4.5km spacerek :> Jedyne co to bolą mnie stopy, bo spacer wyszedł spontanicznie (miał być krótszy) i miałam zwykłe skórzane botki.

Myślę, że jak nie ma żadnych zajęć dla brzuchatek w okolicy to spacery to dobra rzecz. Jednak zwiększałabym stopniowo ich tempo, żeby poprawiać kondycję i trochę podnieść tętno.

Kati ja nie czekam na wyniki a tez wszystko i wszyscy mnie draznia i plakac sie chce. To chyba hormony :) a ile jeszcze do tych twoich wynikow?

Karolina859 na zatkany nos polecam wodę morską. Też miałam wiecznie zatkany nochal, doszło nawet do tego, że żyłki zaczęły mi pękać i krew z nosa leciała, a po wodzie morskiej (psikam przed snem) jak ręką odjął. :-)

reklama
klaudia widocznie to przedwiośnie tak na nas działa + hormony...
a do wyników jeszcze trochę w poniedziałek będzie 2 tygodnie po badaniu a powiedzieli mi ze ok 3 tygodnie trzeba czekać, ale spróbuje zadzwonić w przyszły piątek może już coś będzie.
Monia gdzie Ty? dalej "walczycie" z udomowieniem psiaka? napisz, ze wszystko z tobą i dzidzią ok

Do góry