reklama
asienka.k1
Fanka BB :)
Hej, ja mam wizytę w piątek.
angi-wawa1988
Angi-Wawa czemu jesteś zawiedziona?film nie był fajny???
Dziewczyny dobrze się czyta,że wasze wizyty pozytywne były. :thumbup:
Ja mam w poniedzialek,nie wiem czy będzie USG...
A wiesz chyba za dużo się spodziewałam po książce no i mój Ł. nie czytał tego a prawie spał a przecież były cycki he he
madziuuula87
heyka w ten piękny słoneczny dzień u mnie normalnie wiosna:-)
jak tam walentynki ???????
ja mojemu P dałam kubek z napisem "dzień dobry kocham cię"
ale za to jaki ja dostałam prezent który mnie skutecznie utwierdził w przekonaniu że skoro urodziłam się 13-stego to powinnam sobie darować wszelkiego rodzaju gry i loterie tak więc dostałam opakowanie zdrapek 100sztuk 2serca to mnie zadziwił pomysłowością ............. i co 1,5 godziny drapania pot na plecach ból nadgarstka śmietnik na stole i moje nerwy i co kuźwa 108zł nawet się kupony nie zwróciły myślałam że chociaż pare stówek wpadnie już nawet nie marzyłam o głównej wygranej 36tysięcy taki to poranek a wieczorem pewnie jakaś romantic kolacja ;-)
jak tam walentynki ???????
ja mojemu P dałam kubek z napisem "dzień dobry kocham cię"
ale za to jaki ja dostałam prezent który mnie skutecznie utwierdził w przekonaniu że skoro urodziłam się 13-stego to powinnam sobie darować wszelkiego rodzaju gry i loterie tak więc dostałam opakowanie zdrapek 100sztuk 2serca to mnie zadziwił pomysłowością ............. i co 1,5 godziny drapania pot na plecach ból nadgarstka śmietnik na stole i moje nerwy i co kuźwa 108zł nawet się kupony nie zwróciły myślałam że chociaż pare stówek wpadnie już nawet nie marzyłam o głównej wygranej 36tysięcy taki to poranek a wieczorem pewnie jakaś romantic kolacja ;-)
kornelia1802
Ja dostałam wczoraj kolację z okazji walentynek, bo dziś mamy gości, a dzisiaj paczkę pralinek lindor i paczkę ciążowo zachciankowych słodyczy a mój K ode mnie dostał żel pod prysznic 2w1 do ciała i włosów, bo namiętnie używa mojego ramkę na zdjęcie , ze zdjęciem ślubnym, jabłko z napisem "Kocham Cię", serduszko lindt, i ulubionego batonika )
A ja się zabieram za pieczenie torta na swoje urodziny, bo świętujemy jutro, bo wypadają w środę popielcową
A ja się zabieram za pieczenie torta na swoje urodziny, bo świętujemy jutro, bo wypadają w środę popielcową
kornelia1802
U nas w małym mieście nie ma nic takiego, więc ratuję się spacerami, bo basen też mam zakazany bo infekcje pęcherza i innych miejsc mi się trafiają
Co do pielęgnacji, kupiłam mleczko z olejkami arganowym, abisyńskim i perilla, fajnie nawilża, ale niewydajny, a drogawy ;/
Co do pielęgnacji, kupiłam mleczko z olejkami arganowym, abisyńskim i perilla, fajnie nawilża, ale niewydajny, a drogawy ;/
reklama
enter
Kunda,ja korzystam z zabaw teraz,bo przez pewnien okres czasu nie będę nigdzie chodziła.....dzidziuś pewnie będzie alergii,bo rodzeństwo jest także na piersi długo planuje,że będzie.... syna karmilam 4miesiace,potem z przyczyn zdrowotnych nie mogłam,a w córkę 2lata.