reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi-Wawa czemu jesteś zawiedziona?film nie był fajny???

Dziewczyny dobrze się czyta,że wasze wizyty pozytywne były. :D :D :D :thumbup:

Ja mam w poniedzialek,nie wiem czy będzie USG...

reklama
Angi-Wawa czemu jesteś zawiedziona?film nie był fajny???

Dziewczyny dobrze się czyta,że wasze wizyty pozytywne były. :D :D :D :thumbup:

Ja mam w poniedzialek,nie wiem czy będzie USG...

A wiesz chyba za dużo się spodziewałam po książce no i mój Ł. nie czytał tego a prawie spał a przecież były cycki ;) he he

heyka w ten piękny słoneczny dzień u mnie normalnie wiosna:-)

jak tam walentynki ???????

ja mojemu P dałam kubek z napisem "dzień dobry kocham cię"

ale za to jaki ja dostałam prezent który mnie skutecznie utwierdził w przekonaniu że skoro urodziłam się 13-stego to powinnam sobie darować wszelkiego rodzaju gry i loterie tak więc dostałam opakowanie zdrapek 100sztuk 2serca to mnie zadziwił pomysłowością ............. i co 1,5 godziny drapania pot na plecach ból nadgarstka śmietnik na stole i moje nerwy i co kuźwa 108zł :angry::angry::angry: nawet się kupony nie zwróciły myślałam że chociaż pare stówek wpadnie już nawet nie marzyłam o głównej wygranej 36tysięcy taki to poranek a wieczorem pewnie jakaś romantic kolacja ;-)

Ja dostałam wczoraj kolację z okazji walentynek, bo dziś mamy gości, a dzisiaj paczkę pralinek lindor i paczkę ciążowo zachciankowych słodyczy :p a mój K ode mnie dostał żel pod prysznic 2w1 do ciała i włosów, bo namiętnie używa mojego :p ramkę na zdjęcie , ze zdjęciem ślubnym, jabłko z napisem "Kocham Cię", serduszko lindt, i ulubionego batonika :))

A ja się zabieram za pieczenie torta na swoje urodziny, bo świętujemy jutro, bo wypadają w środę popielcową :p

My urzadzamy zabawe ale niestety nie idziemy...za to w tym roku urzadzamy sylwestra i jak nic nie wypadanie to pójdziemy

U nas w małym mieście nie ma nic takiego, więc ratuję się spacerami, bo basen też mam zakazany bo infekcje pęcherza i innych miejsc mi się trafiają :(

Co do pielęgnacji, kupiłam mleczko z olejkami arganowym, abisyńskim i perilla, fajnie nawilża, ale niewydajny, a drogawy ;/

reklama
Kunda,ja korzystam z zabaw teraz,bo przez pewnien okres czasu nie będę nigdzie chodziła.....dzidziuś pewnie będzie alergii,bo rodzeństwo jest także na piersi długo planuje,że będzie.... syna karmilam 4miesiace,potem z przyczyn zdrowotnych nie mogłam,a w córkę 2lata.

Do góry