reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi-Wawa czemu jesteś zawiedziona?film nie był fajny???

Dziewczyny dobrze się czyta,że wasze wizyty pozytywne były. :D :D :D :thumbup:

Ja mam w poniedzialek,nie wiem czy będzie USG...

reklama
Angi-Wawa czemu jesteś zawiedziona?film nie był fajny???

Dziewczyny dobrze się czyta,że wasze wizyty pozytywne były. :D :D :D :thumbup:

Ja mam w poniedzialek,nie wiem czy będzie USG...

A wiesz chyba za dużo się spodziewałam po książce no i mój Ł. nie czytał tego a prawie spał a przecież były cycki ;) he he

heyka w ten piękny słoneczny dzień u mnie normalnie wiosna:-)

jak tam walentynki ???????

ja mojemu P dałam kubek z napisem "dzień dobry kocham cię"

ale za to jaki ja dostałam prezent który mnie skutecznie utwierdził w przekonaniu że skoro urodziłam się 13-stego to powinnam sobie darować wszelkiego rodzaju gry i loterie tak więc dostałam opakowanie zdrapek 100sztuk 2serca to mnie zadziwił pomysłowością ............. i co 1,5 godziny drapania pot na plecach ból nadgarstka śmietnik na stole i moje nerwy i co kuźwa 108zł :angry::angry::angry: nawet się kupony nie zwróciły myślałam że chociaż pare stówek wpadnie już nawet nie marzyłam o głównej wygranej 36tysięcy taki to poranek a wieczorem pewnie jakaś romantic kolacja ;-)

Ja dostałam wczoraj kolację z okazji walentynek, bo dziś mamy gości, a dzisiaj paczkę pralinek lindor i paczkę ciążowo zachciankowych słodyczy :p a mój K ode mnie dostał żel pod prysznic 2w1 do ciała i włosów, bo namiętnie używa mojego :p ramkę na zdjęcie , ze zdjęciem ślubnym, jabłko z napisem "Kocham Cię", serduszko lindt, i ulubionego batonika :))

A ja się zabieram za pieczenie torta na swoje urodziny, bo świętujemy jutro, bo wypadają w środę popielcową :p

My urzadzamy zabawe ale niestety nie idziemy...za to w tym roku urzadzamy sylwestra i jak nic nie wypadanie to pójdziemy

U nas w małym mieście nie ma nic takiego, więc ratuję się spacerami, bo basen też mam zakazany bo infekcje pęcherza i innych miejsc mi się trafiają :(

Co do pielęgnacji, kupiłam mleczko z olejkami arganowym, abisyńskim i perilla, fajnie nawilża, ale niewydajny, a drogawy ;/

reklama
Kunda,ja korzystam z zabaw teraz,bo przez pewnien okres czasu nie będę nigdzie chodziła.....dzidziuś pewnie będzie alergii,bo rodzeństwo jest także na piersi długo planuje,że będzie.... syna karmilam 4miesiace,potem z przyczyn zdrowotnych nie mogłam,a w córkę 2lata.

Do góry