reklama
ewczis76
Fanka BB :)
Wiecie co wam powiem ja nie lubie paczkow kupnych sa nie dobre dla mnie a preferuje tylko swojskie takie cieplutkie jeszcze ...
hej jakaś wypompowana dzis jestem... a takie ładne słoneczko wyszło... a jakie okna mam brudne...
opryszczka przy osłabieniu wyskakuje jak nie pierwszy raz to nie szkodzi, ja miałam w 8 tyg ciąży opryszczkę i gin powiedział, ze jak nie pierwszy raz to mam sobie kupić Zovirax, a zielarz, ze olejek melisowy i smarować.
Mnie tam nic na szczęście nie pobolewa, ale jakie miałam dziwne sny...
najpierw śniło mi sie, ze zadzwonili z wynikami i powiedzieli, ze nie mogą przez tel ale dziecko (chłopczyk) coś mu jest, potem, ze ja dzwoniłam do nich i babka powiedziała, ze nie mają jeszcze wszystkich wyników ale z tego co mają to będzie śliczna zdrowa córeczka. A potem z moja przyjaciółką byłam w domu mojej niedawno zmarłej ciotki i widziałam tam jej zmarłego meża (on zmarł chyba w 1990 roku!) jak sie obudziłam to aż sie za niego pomodliłam! aż mi ciepło było z tego wszystkiego...
opryszczka przy osłabieniu wyskakuje jak nie pierwszy raz to nie szkodzi, ja miałam w 8 tyg ciąży opryszczkę i gin powiedział, ze jak nie pierwszy raz to mam sobie kupić Zovirax, a zielarz, ze olejek melisowy i smarować.
Mnie tam nic na szczęście nie pobolewa, ale jakie miałam dziwne sny...
najpierw śniło mi sie, ze zadzwonili z wynikami i powiedzieli, ze nie mogą przez tel ale dziecko (chłopczyk) coś mu jest, potem, ze ja dzwoniłam do nich i babka powiedziała, ze nie mają jeszcze wszystkich wyników ale z tego co mają to będzie śliczna zdrowa córeczka. A potem z moja przyjaciółką byłam w domu mojej niedawno zmarłej ciotki i widziałam tam jej zmarłego meża (on zmarł chyba w 1990 roku!) jak sie obudziłam to aż sie za niego pomodliłam! aż mi ciepło było z tego wszystkiego...
co do pączków chyba upiekę z tego przepisu:
http://www.zdrowyprzedszkolak.org/2013/naturalne-paczki/
http://www.zdrowyprzedszkolak.org/2013/naturalne-paczki/
go0siaczek
Mi też zrobiła się opryszczka Ale na szczęście już schodzi chciałam kupić coś w aptece wczoraj ale pani nie chciała mi nic sprzedać powiedziała że najpierw mam zadzwonić do swojego gina i zapytać się co mogę brac, na szczęście już się prawie zagoila a jutro na wizycie się zapytam co mogę kupić jak mi się znowu pojawiCześć dziewczynki, chyba i mnie moje dziecie postanowilo doświadczyć i w koncu się mocniej ruszyć. Tak mi sie przynajmniej wydaje
Zrobiła mi sie za to opryszczka. I tak wyjątkowo boli skubana że nie wiem jak to ogarnąć. Chyba po prostu przetrwać :/ Swoją drogą niby l4, chora nie jestem, mrozu nie ma, nadmiernych upałów też.... nie wiem skad sie wzieła :/
Z tygodniami ciązy ja też zaokrąglam w góre ale jakie to ma znaczenie... Gin w karcie wpisuje zawsze dwa tyg i łamie je przez siebie.
Monia, trzymaj sie i odpocznij. Oby psina Cie oszczedziła, pamietam jak mój potrafił mnie wypompować a w ciązy przecież nie byłam...
madziuuula87
ojej dziewczyny co wy tak tymi tygodniami się przejmujecie dla mnie 19 to 19 i nie ważne czy 19tc i 3 dzień czy 6dzień a przy porodzie to chyba będą patrzeć w dokumentację co lekarz wpisał a nie będą wierzyć nam na słowo także zaufajmy lekarzowi skoro go wybrałyśmy na prowadzenie ciąży;-)
a ja dziś w domu i zimno jak w psiarni bo zakładają solary i odłączone ogrzewanie dogrzewam się przenośnym wentylatorem na prąd ale na szczęście do wieczora powinni skończyć .........a pączki się robią tzn moja mama robi bo ja do takich rzeczy mam lewe ręce za to do konsumpcji jestem pierwsza
a ja dziś w domu i zimno jak w psiarni bo zakładają solary i odłączone ogrzewanie dogrzewam się przenośnym wentylatorem na prąd ale na szczęście do wieczora powinni skończyć .........a pączki się robią tzn moja mama robi bo ja do takich rzeczy mam lewe ręce za to do konsumpcji jestem pierwsza
Thriade, tak miałam robiony posiew,ale ja chyba po prostu mam jakąś szczególną skłonność do infekcji, zwłaszcza w ciąży mi dokuczają...jakoś przeżyję do lipca na lacibios femina i globulkach od czasu do czasu
co do imion, to wiecie, my w ogóle jakoś pomysłu nie mamy :/....ostatni wśród naszych bliższych i dalszych znajomych urodziło się całe mnóstwo dzieci i część imion, które były moimi faworytami po prostu została "zajęta" ...może dziś na wizycie uda się poznać płeć i wtedy przyjdzie jakieś olśnienie nagłe
ależ dziś ciężki dzień...normalnie śpię na stojąco ...i ból pod żebrami nadal doskwiera...myślicie, że to już może być ucisk macicy?
co do imion, to wiecie, my w ogóle jakoś pomysłu nie mamy :/....ostatni wśród naszych bliższych i dalszych znajomych urodziło się całe mnóstwo dzieci i część imion, które były moimi faworytami po prostu została "zajęta" ...może dziś na wizycie uda się poznać płeć i wtedy przyjdzie jakieś olśnienie nagłe
ależ dziś ciężki dzień...normalnie śpię na stojąco ...i ból pod żebrami nadal doskwiera...myślicie, że to już może być ucisk macicy?
klaudia81.81
Ja mialam opryszcze juz w ciazy dwa razy
reklama
ewczis76
Ja w zyciu ani opryszczki ani skwarki nie mialam ...