ewczis76
Fanka BB :)
U mnie swiezutki dorsz z sosem grzybkowym i por z marchwia i ziemniaczki lub frytki...zaraz smigam po siostry syna do szkoly Bo aktualnie jestem u siostry bo ona w pracy a szwagiet w delegacji w Niemczech. .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asienka,cytrynowa powiadasz....może w aptece do kupienia taka będzie,może to jakies wyjście.....
Co dzis macie w planach obiadowych,oprócz pączków???
Widać ta opryszczka w ciąży powszechna... Ale właśnie bierze się z osłabienia a my tu wypoczywamy każda za dwoje wiec aż dziwne, no chyba że ciąża jest aż tak wyczerpująca dla organizmu.
Pączków przyznam że sama nie robie, właściwie nigdy nie robiłam, rzadko też coś piekę, jakoś słodkości u nas sie nie przyjmują. A przynajmniej nie w takich ilościach
U mnie obiad mało wyszukany-kaszanka z cebulką i sosem czosnkowym, smażone ziemniaczki i sałatka z ogórków.