reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
hej ja wlasnie wrocilam po dwoch godzinach z pracy, zle sie poczulam wiec mnie puscili no i weekend zaczelam ;) rano bylam na pobraniu krwi i juz po pieciu minutach odebralam wynik wiec nie musze isc do lab znowu i mam z glowy :) co do tej glukozy to troszke mnie przerazacie bo najprawdopodobniej teraz bede musialaj a zrobic a nie nawidze slodyczy

Hej, ja opryszczka miałam w tej ciąży juz dwa razy. Nie smarowalam jej niczym.
U mnie paczki juz są

Załączniki

• 1423736482490.jpg
    1423736482490.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 40
Mnie tez od slodyczy jakos odrzuca ...nie wiem jak to wypije ...jak wczoraj bylam w laboratorium tam gdzie pobierali krew to siedzialy 3 babki i pily glukoze. Jedna z nich nawet eie nie skrzywila wsio na raz bez popitki a ni bez cytryny. ..wiec chyba nie jest takie zle ...

Ewczis,mi ostatnio bardzo bliskie słodycze....niestety ale wypicie glukozy bez cytryny u mnie nie daje rady.....tez chętnie na raz bym wypila,ale nie jestem wstanie przełknąć

U mnie w lab dają glukozę cytrynowa. Podobno nie jest zła. W pierwszej ciąży miałam krzywa jednopunktowa i po niej haftalam. W drugiej krzywej nie miałam. Badali mi tylko poziom glukozy.

Asienka,cytrynowa powiadasz....może w aptece do kupienia taka będzie,może to jakies wyjście.....

Co dzis macie w planach obiadowych,oprócz pączków???

Ewczis zależy dla kogo, ja w 1 c lubiłam słodycze i nie było źle, a teraz nie jem słodyczy i białego cukru od 1,5 roku wiec słabo to widze, ale trudno co sie nie robi dla dziecka.
Jakby mi ktoś powiedział, że mam coś paskudnego zjadaą i bedzie zdrowe to bym to na kg jadła, dużo zależy od nastawienia ;-)

reklama
Do góry