reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
hej ja wlasnie wrocilam po dwoch godzinach z pracy, zle sie poczulam wiec mnie puscili no i weekend zaczelam ;) rano bylam na pobraniu krwi i juz po pieciu minutach odebralam wynik wiec nie musze isc do lab znowu i mam z glowy :) co do tej glukozy to troszke mnie przerazacie bo najprawdopodobniej teraz bede musialaj a zrobic a nie nawidze slodyczy

Hej, ja opryszczka miałam w tej ciąży juz dwa razy. Nie smarowalam jej niczym.
U mnie paczki juz są

Załączniki

• 1423736482490.jpg
    1423736482490.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 45
Mnie tez od slodyczy jakos odrzuca ...nie wiem jak to wypije ...jak wczoraj bylam w laboratorium tam gdzie pobierali krew to siedzialy 3 babki i pily glukoze. Jedna z nich nawet eie nie skrzywila wsio na raz bez popitki a ni bez cytryny. ..wiec chyba nie jest takie zle ...

Ewczis,mi ostatnio bardzo bliskie słodycze....niestety ale wypicie glukozy bez cytryny u mnie nie daje rady.....tez chętnie na raz bym wypila,ale nie jestem wstanie przełknąć

U mnie w lab dają glukozę cytrynowa. Podobno nie jest zła. W pierwszej ciąży miałam krzywa jednopunktowa i po niej haftalam. W drugiej krzywej nie miałam. Badali mi tylko poziom glukozy.

Asienka,cytrynowa powiadasz....może w aptece do kupienia taka będzie,może to jakies wyjście.....

Co dzis macie w planach obiadowych,oprócz pączków???

Ewczis zależy dla kogo, ja w 1 c lubiłam słodycze i nie było źle, a teraz nie jem słodyczy i białego cukru od 1,5 roku wiec słabo to widze, ale trudno co sie nie robi dla dziecka.
Jakby mi ktoś powiedział, że mam coś paskudnego zjadaą i bedzie zdrowe to bym to na kg jadła, dużo zależy od nastawienia ;-)

reklama
Do góry