reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hee[emoji2] ja właśnie wyszłam z ciepłego łóżka, zrobiłam sobie herbatę zobaczymy może coś będzie w tv ( chociaż wątpię o tej porze)[emoji4]

reklama
Współczuję Wam dziewczynki, udało Wam się zasnąć? Ja właśnie się obudziłam po 10 godzinach snu, tak mnie ścięło wczoraj. Już prawie ósma, a reszta rodzinki jeszcze śpi, hehe.

uu nocne gadu gadu ... wspolczuje dziewczyny :( ale martyska mam cos dla pocieszenia... gdy juz urodzisz i zaczniesz wracac do wagi to rozstepy tez znikna. Chodzilam na silke i trener sam mi powiedzial ze wraz z odchudzaniem i regularnymi cwiczeniami skora sie zregeneruje :) sprawa oczywiscie inaczej wyglada gdybys zaczela duuuzo cwiczyc na mase ;) wtedy rozstepy pojawic sie moga w nowych miejscach np bicepsach :D

Ja zasnęłam jakoś po 5, i teraz wstałam ;)

Angi - rozstępy naprawdę znikną ? Niewiem jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, i znów przyjdzie wieczór i zacznę się martwić, dlatego jeszcze przed pójściem do dentysty muszę godzinę popedałować na rowerze..

Ps. Będę z wami częściej! Wychodze z łóżka a na dole leży nowy laptop od T .. w końcu wszystko nadrobię bo na tel to średnio widać :)

Ja używam kremu mustella i oliwiki Palmers. Niestety chyba nic nie dają bo rozstępy dalej wychodzą.. a tyle się naczytałam, że mustella dobry krem, wydałam na nią 120 zł i nie działa nic :baffled:

Angi pierwsze słyszę, że rozstępy mogą zniknąć. Moje nie zniknęły mimo regularnego smarowania się w ciąży na porodówce wyskoczyło mi kilka. Po porodzie smarowalam silikonowym żelem na blizny i cepanem. Owszem są blade ale są. Podejrzewam, że bez smarowania tez by zbladly. Ale fajnie jeśli komuś zniknęły całkiem. Chociaż trudno mi w to uwierzyć, bo nie znam takiej osoby osobiście.

Ostatnia edycja:
uu nocne gadu gadu ... wspolczuje dziewczyny :( ale martyska mam cos dla pocieszenia... gdy juz urodzisz i zaczniesz wracac do wagi to rozstepy tez znikna. Chodzilam na silke i trener sam mi powiedzial ze wraz z odchudzaniem i regularnymi cwiczeniami skora sie zregeneruje :) sprawa oczywiscie inaczej wyglada gdybys zaczela duuuzo cwiczyc na mase ;) wtedy rozstepy pojawic sie moga w nowych miejscach np bicepsach :D

Moje nie zniknęły:(
Przed ciążą byłam szczupła,w ciąży przytyłam jakoś 12 kg i pojawiły się rozstępów na podbrzuszu i jeden ale spory nad pępkiem,normalnie brzuch mi pękł na porodów.Ale wtedy rozstępy:/ się niebprzejmowałam i nie smakowała niczym,ale były na tyle niewidoczne,że latem bez stresu wskoczyła w bikini
No a teraz mnie drażnią,zwłaszcza ten nad pępkiem,smaruje balsamem i są błędne ale na pewno nie znikną

reklama
Do góry