Apropos witamin to jedyne na co zwróciłabym uwagę na miejscu dziewczyn, które nie zażywają żadnych kompleksowych preparatów, to witamina D3. O tym, żeby ją suplementować mówiło mi, aż 5 różnych lekarzy (dwóch różnych ginów, endokrynolog, reumatolog i rodzinny), więc jednak wydaje mi się, że to jest ważne. Witamina D3: wszechstronna witamina w ciąży - MjakMama24.pl
reklama
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Angi-wawa1988 mnie też dopisz proszę na Połówkowe na 20 lutego :-)
Mam nadzieje ze w końcu się dowiem,jak mam się zwracać do mojego brzuszka :-)
Będę pod koniec tygodnia aktualizację robić
Wlasnie wrucilam Od lekarza i mam chlopca na 100 %
Graaatulacje ))))))
aneczka771
Zaangażowana w BB
Migotka nie chodzi mi o to żeby korzystać z tego że jestem w ciąży i ilć na L4 bo ja lubię swoją pracę. Teraz troche ciężej mi wysiedzieć tyle godzin przy komputerze. Bardziej chodzi o to, że usłyszałam od szefa to że ma nadzieje że na L4 pójdę dopiero od 1lipca takim tonem jak by dał mi do zrozumienia, że jak pójdę wcześniej to mogę się z pracą porzegnać a tego nie chcę bo ją lubię. No i trochę irytujące są „koleżanki” w pracy, które tylko podteksty rzucają o L4. Każda z nich ma już dzieci a ja jestem najmłodsza i pewnie chodzi o to, że będa musiały przejąć obowiązki. No ale trudno jakoś sobie z tym poradzę bo nie popsują mi humoru i radości i ciąży
Zazdroszczę wam, że już wiecie co nosicie w brzuszkach. Ja mam wizytę dopiero na 26 lutego. Do tej pory lekarz nie był w 100% pewien więc wolimy poczekać.
Zazdroszczę wam, że już wiecie co nosicie w brzuszkach. Ja mam wizytę dopiero na 26 lutego. Do tej pory lekarz nie był w 100% pewien więc wolimy poczekać.
ewczis76
Ja bylam pewna dziewuchy a ty prosze siusiak z jajeczkami na monitorze
mig, cudowna fotka!!!
Nikita, okropnie, wstrętnie, wrrrrr Cię potraktowali....teraz musisz patrzeć na swoje zdrowie i zdrowie dziecka....
A jakie badanie kokretnie robiłaś, że potwierdziło Ci cukrzycę?
Robiłam test obciążenia glukozą 75gram, wszystkie będziecie go robić niedługo, bo ja zrobiłam wczesniej.
To jest to picie słodkiego i pobieranie krwi po godzinie i dwóch godzinach, co zastanawiałyśmy się niedawno czemu niektórzy lekarze pozwalają wyjść a inni każą siedzieć te 2 godziny w przychodni.
Wlasnie wrucilam Od lekarza i mam chlopca na 100 %
Gratulacje!
klaudia81.81
A ja choc nie znam to mam przeczucie ze bedzie dziewczynka. Pozatym czytalam ze po tetnie plodu mozna okreslic. Ze niby powyzej 140 to dziewczynka... te co wiecie juz: sprawdza sie u Was???
reklama
klaudia81.81
Hmmm... na necie wszedzie pisza odwrotnie... ciekawe jak to w praktyce