reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

no wiec i ja sie pochwale swoim nabytkiem nasze malenstwo tez ma juz swoje pierwsze cztery kolka

Załączniki

• 1423414238580.jpg
    1423414238580.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 58
reklama
co prawda uzywany ale rocznik 2012 uzywany przez jedno dziecko a kolka poprzedni wlasciciele wymienili na nowe tuz przed sprzedaza, fajnie bo moglam obejrzec na zywo przf kupnem noi stan jak nowy a i zyskalam 2/3 ceny porownujac do ceny producenta, placilam tylo 400 zl, mowcie co chceci ale dla mnie nawet 4 stowki to duzo

Hej dziewczyny :) na Fb zrobiłam listę lipcówek jest Nas aż 16 :-):-)
Chętne dziewczyny mogą dopisać się do listy , czekamy ! :-D

heloł
my już po urodzinach - było nawet znośnie ;-)
wózek mam po Matim czarno - czerwony tako jumper, zobaczymy czy dokupię nowy czy tan starczy, bo w sumie jest ok.
Ja też jeszcze nie kupiłam NIC!
Ale czekam na płeć, w 1 ciąży zaczęłam kupować po pierwszych prenatalnych czyli ok12 tyg. W zabobony nie wierze ale w rozkładanie wydatków - owszem
Myśmy mieli iść na bal przebierańców za tydzień - ale z racji amnio odwołaliśmy, jeszcze mam sie szanować, a nie mogłabym sie bawić myśląc czy sobie albo nie daj dziecku zaszkodzę.
Za rok pójdziemy.
Co nas tak mało dziś?
Wszyscy imprezują czy jak? ;-)

Ja po synku tez mam tako jumper :p wybieralam go miesiacami w tamtej ciazy i jestem zadowolona. Na pewno nie bede kupowac nastepnego

Czy któraś z Was może zażywa Omegamed Pregna z DHA? Ja dotychczas brałam Pregna DHA, ale od kilku dni, a dziś to już makabrycznie, siedzi mi to na żołądku, odbija mi się od RANA do teraz nawet rybą (tam jest głownie olej rybi). Czytałam, że Omegamed ma DHA z alg... Jeśli któraś z Was bierze to dajcie proszę znać czy jest po tym jakiś dziwny posmak, odbijanie czy inne przykre dolegliwości, zanim kupię opakowanie 60 tbl.

Czy któraś z Was może zażywa Omegamed Pregna z DHA? Ja dotychczas brałam Pregna DHA, ale od kilku dni, a dziś to już makabrycznie, siedzi mi to na żołądku, odbija mi się od RANA do teraz nawet rybą (tam jest głownie olej rybi). Czytałam, że Omegamed ma DHA z alg... Jeśli któraś z Was bierze to dajcie proszę znać czy jest po tym jakiś dziwny posmak, odbijanie czy inne przykre dolegliwości, zanim kupię opakowanie 60 tbl.

Hej. Ja go jem od dwoch miesiecy i zadna ryba sie nie odbija ani nic. Czytalam wlasnie ze z alg i podobno to najlepsze bo pierwotne zrodlo dha

co prawda uzywany ale rocznik 2012 uzywany przez jedno dziecko a kolka poprzedni wlasciciele wymienili na nowe tuz przed sprzedaza, fajnie bo moglam obejrzec na zywo przf kupnem noi stan jak nowy a i zyskalam 2/3 ceny porownujac do ceny producenta, placilam tylo 400 zl, mowcie co chceci ale dla mnie nawet 4 stowki to duzo

ale śliczny fajna kolorystyka chyba niespotykana :-)

thriade ja biorę Mama DHA chyba coś podobnego do pregny ale nie mam żadnych dolegliwości w związku z tym........ tylko okropne w przełykaniu dosyć spore i jakieś takie okrągłe

reklama
ale śliczny fajna kolorystyka chyba niespotykana :-)

thriade ja biorę Mama DHA chyba coś podobnego do pregny ale nie mam żadnych dolegliwości w związku z tym........ tylko okropne w przełykaniu dosyć spore i jakieś takie okrągłe
No właśnie czytam,że Mama DHA też ma olej rybi, więc nie zaryzykuję. Pregna też jest okropna w przełykaniu, kilka razy mi stanęła w gardle, aż się kurde wystraszyłam.

Dzięki Klaudia, to kupię to Omegamed,

Do góry