reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Chyba wszystkie lipcóweczki odpoczywają, że dziś tu taki spokój ;)
Ja już jestem po drzemce, tylko no, obiadek by się przydał a razem z T mamy taaaaakiego lenia jak stad do Warszawy ;-)
Co do zachcianek to chyba już ich niema, na początku ciągle miałam ochote na ogromne dawki witamy C a teraz już spokój ( i bardzo dobrze, bo zawsze po większej dawce byłam wysypana. ) Mała wczoraj wieczorem i dziś rano wariowała dłuzej niż zawsze, fajnie fajnie.. :-)

Cuż, odpoczywajcie dziewczęta, ja też wracam do kanaposiedzizmu ;)

reklama
My wczoraj byliśmy na ognisku u mojego brata - co roku organizuje ognisko w śniegu w lutym :-) pośmialiśmy sie za wszystkie czasy a od piątku przyjaciółka moja była u mnie . Także miły weekend.
No a teraz muszę iść do szwagierki na urodzinową kawę... średnio mi sie to podoba ale cóż...
Olga wszystkiego najlepszego :-) :-)
Ewcia Tobie również najlepsze życzonka :-)
karolina masz dziwnego lekarza, ja miałam pierwsze poronienie potem urodziłam Mateusza i w obu ciążach mam za darmo usg genetyczne w 12 i 20 tyg. tylko muszę dostarczyć im wypis ze szpitala - ksero no i skierowanie od lek. prowadzącego

Witam dziewczyny w piękna niedziele,mam nadzieję że u was tyle słońca co u mnie.
Przez ostatnie trzy dni chyba w końcu udało mi się poczuć mojego łobuza,dwa razy w czwartek i raz dzisiaj. Czekanie między jednym a drugim to udręka ale mam nadzieje ze teraz już tylko częściej...;-)
Ja tak jak Mili również mam tylko 2 usg,ale dla świętego spokoju zaopatrzylam się w urządzenie do słuchania i mierzenia bicia serduszka. Może to szaleństwo a może niezachwiana wiara ze wszystko będzie dobrze,kupiłam juz wózek :-) Używany,ale wygląda jak nowy. Oczywiście nowy materacyk.
Mój mąż siedział i o dopompowywal koła,chyba tez mu odbiło lekko :p
No i kupiłam pierwsze ciążowe gacie :-)
Jeśli chodzi o zachcianki to pochlaniam pierogi ruskie :-)
Życzę wam miłego dnia :-)

Witam dziewczyny w piękna niedziele,mam nadzieję że u was tyle słońca co u mnie.
Przez ostatnie trzy dni chyba w końcu udało mi się poczuć mojego łobuza,dwa razy w czwartek i raz dzisiaj. Czekanie między jednym a drugim to udręka ale mam nadzieje ze teraz już tylko częściej...;-)
Ja tak jak Mili również mam tylko 2 usg,ale dla świętego spokoju zaopatrzylam się w urządzenie do słuchania i mierzenia bicia serduszka. Może to szaleństwo a może niezachwiana wiara ze wszystko będzie dobrze,kupiłam juz wózek :-) Używany,ale wygląda jak nowy. Oczywiście nowy materacyk.
Mój mąż siedział i o dopompowywal koła,chyba tez mu odbiło lekko :p
No i kupiłam pierwsze ciążowe gacie :-)
Jeśli chodzi o zachcianki to pochlaniam pierogi ruskie :-)
Życzę wam miłego dnia :-)

To nie szalenstwo w ciazy z alcia kupilismy w wozek w dzien pierwszego usg czy jakos 12 tydzien to byl :) nie wierze w te rozne zabobony ;) jaki wozek kupilas?

Ostatnia edycja:
To nie szalenstwo w ciazy z alcia kupilismy w wozek w dzien pierwszego usg czy jakos 12 tydzien to byl :) nie wierze w te rozne zabonony ;) jaki wozek kupilas?

Leebruss-to jakaś amerykańska firma,mało opini w necie,postanowiłam zaryzykować.
Marzył mi się taki solidny.

Załączniki

• 1423407807963.jpg
    1423407807963.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 56
Michasia, fajny zakup, to nic że wcześnie. Ja też kupiłam wózek w minionym miesiącu.

Twój przypomina mój pierwszy, jaki miałam z córką
nowalex.jpg
Byłam zadowolona lecz z racji ograniczonego miejsca musiałam sprzedać.
Tym razem szukałam czegoś lżejszego i pod tym wzgledem mój nowy wózek mnie zachwycił. To top mark, podobno jakaś duńska firma. u nas mało znana. Mam nadzieje, że będzie nam dobrze służył. mój jest w kolorze szarym
top mark.jpg

Załączniki

• nowalex.jpg
    nowalex.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 57
  • top mark.jpg
    top mark.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 55
szalejecie dziewczyny już wózki :-) a ja nic nie mam jeszcze:-( wszyscy z rodziny łącznie z moim P mnie wstrzymują że jeszcze czas ...........weszłam na stronkę nexta i się rozpłynęłam na widok nowej kolekcji och jak ja tylko się dowiem płci maluszka to popłynę oj popłynę;-)

a ile wasze wózki kosztowały i są wielofunkcyjne czy nie?????

reklama
szalejecie dziewczyny już wózki :-) a ja nic nie mam jeszcze:-( wszyscy z rodziny łącznie z moim P mnie wstrzymują że jeszcze czas ...........weszłam na stronkę nexta i się rozpłynęłam na widok nowej kolekcji och jak ja tylko się dowiem płci maluszka to popłynę oj popłynę;-)

a ile wasze wózki kosztowały i są wielofunkcyjne czy nie?????

My zostajemy z naszym "starym bee" ktory kupilam w lipcu ze wszystkimi akcesoriami wyszlo nam 4tys zl bez paru zlotowek teraz musimy tylko dokupic podnozek dla starszej I zastanawiam sie czy kupic kokon dla noworodka czy gondole no I nowy kolor budki.
Kocham next ! :D

Do góry