reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Dziewczyny te które wcześniej poroniły i co tu pisały o tym że badania prenatalne miały za free ... ja poroniłam w 14 tygodniu .. ale badanie mi się nie należało ...

A jak z zachciankami ? Macie jakieś? Bo ja od jakiegoś czasu wcinałabym bez przerwy pomidory ze szczypiorkiem mmm pychotka:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
angi wawa nie martw sie nie kazda z dziewczyn musi miescic sie w rozmiar 36, ja tez mam zbytecznych kilogramow troche przy wzroscie 165 przed ciaza wazylam 75 i narazie waga stala w miejscu wiec sie ciesze, tyle ze ja mam 20 lat wiec powinnam zadbac ofigure i chociaz schudlam trzy lata temu w 9 miesiecy 20 kilo bo wazylam ponad 80 i zjechalam do 60 to jak poznalam tatusia dzidzi to zaczelismy wychodzic na niezdrowe jedzenie i tak znowu pojawilo sie w ciagu dwoch lat na wadze terazniejsze 75, sczuplym dziewczyna czasem ale nie zawsze trudno zrozumiec te z nas ktore maja poprostu w genach tendencje do tycia, mozna cwiczyc i niewiadomo co ale ciezko tego tak poprostu sie pozbyc, ja probowalam cwiczyc i biegalam codziennie ale to nie pomagalo stracilam wage dopiero jak przestalam z jedzeniem, nie az do stopnia anoreksji ale jadlam zadko a pilam tylko wode z cytryna

Powiem Ci że ja przed ciążą miałam rozmiar 34.. przy wzroście 150 cm ważyłam ledwo 40 kg.. i robiłam wszystko żeby tylko przytyć.. miałam dość uwag i złośliwych komentarzy kiedy w końcu przytyje.. jadłam za 10 a tu nic.. waga ciągle taka sama...

Także tak zle i tak nie dobrze ..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
erzsebeth dokładnie to samo spotkało mnie jak poznałam tatusia ważyłam 66kg z 80 kg w mc schudłam ok 14 kg utrzymałam to 2 lata ehhh no aż się zaczęły fasty itd jak zaszłam w ciąże ważyłam 80-82 kg jak szłam rodzić ważyłam 116kg po porodzie poszło 20 kg i tak można powiedzieć że zostało no jeszcze na początku 2014 miałam 88 kg ale rezygnacja z siłowni, wakacje zrobiły swoje ehhh
Karolina rozumiem o co chodzi nie ma ideałów i też nie dziwię ci się że było to dla ciebie męczące takie przytyki że jesteś za chuda :(

Melduje się :-) Wczoraj po przyjeździe i basenie padliśmy jak muchy... A teraz ja już nie mogę spać. Wczoraj trzy razy pisałam posta, ale NET słaby, więc z gory przepraszam, że mogę nie być na bieżąco... Uściski dla wczorajszych solenizantek;-)

reklama
Witajcie ja też walczę cały czas z wagą raz tyje raz chudne zobaczymy ile po ciąży będę miała do zrzucenia oby jak najmniej ;-) myślałam że ta zima się już skończy a przez noc tyle nasypalo że nigdzie nie wychodzę dzisiaj 1423381293196-863820739.jpg

Załączniki

• 1423381293196-863820739.jpg
    1423381293196-863820739.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 51
Do góry