reklama
martyska1223
Fanka BB :)
Kati ja jestem niemalże cały czas, tylko teraz jadę na ścięcie głowy! Czyt. Dentysta ;D ( czysciciel portfela )
ewczis76
Wiecie co chyba mi się apka zawiesiła bo nie dostaje żadnych powiadomień z babybooma
angi-wawa1988
Hej,Ja też noc miałam bezsenną,masakra,a gdzie to do końca ciąży...na 9 biegłam do lekarza po receptę,w dwadzieścia minut dziecko musiałam ogarnąć bo królewna wstać nie chciałaale na szczęście wpadłam do przychodni akurat jak mnie wołała..hurrra!U mnie też chłodno wieje ale śniegu brak...w sumie to ptaszki już tak ćwierkają że włączył mi się tryb wyczekiwania wiosny,słońca pragnę..buuu
Angi miło jest mieć z Kim łączyć się w bólu,upierdliwa dolegliwość!! zdrówka.
Ja do przedszkola zapisuję bo uważam że Zośka potrzebuje więcej kontaktu z dziećmi no i jej świat musi trochę przestać się kręcić wokół Mamy tym bardziej że ze mną i niemowlakiem to wybitnie nudzić się może.Ciężko byłoby mi ją nagle rzucić na głęboką wodę (zerówka) i zaraz do szkoły..a tak na trzy do pięciu godzin niech się bawi i uczy.Jest już w takim wieku że tego potrzebuje
Ewelak gratulacje,druga córka chyba ci się marzyła z tego co pamiętam?!
Ja wiem, też dlatego jak bym nie miała praktyk to by poszła pewnie od maja i tak się po prostu ułożyło no i ciąża mi dodatkowo dokucza w sensie hormonalnym he he
Uciekam na razie dziewczyny na zakupy , będę pózniej ...
Czekam na pw żeby resztę dołączyć do naszej grupy
Miłego dnia :-)
Zaraz się dopisze też mam fb )
Kati wszystkie są ale jest tyle już tematów że pewnie się nie ogarnia he he ja na pewno nie zrezygnuje z bb
martyska1223
Ewcia ja też tak często tam, wchodzę A tu nagle boom 5 stron zapisanych. Te apki chyba mają to do siebie bo juz kiedyś też ktoś o tym pisał
angi-wawa1988
Wiecie co chyba mi się apka zawiesiła bo nie dostaje żadnych powiadomień z babybooma
Ewcia moja się odblokowuje jak wejdę na stronkę z ikonki na tel wtedy zaraz jak ktoś napisze to przychodzi powiadomienie :/ i na jakiś dzień lub dwa spokój :/ mam też wieczny problem czy z tabka czy z tel odczytać wiadomości pw normalnie katastrofa :/
reklama
P
pani.olga
Gość
wróciłam właśnie od lekarza, jestem po USG nerek, nie mam kamienia ani zastoju moczu, nerki nie są powiększone. w sumie nie wiadomo dlaczego dokładnie mnie bolą, prawdopodobnie macica uciska na nerwy.