reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ale mam lenia :/ musze się wziąć za te torty dla mojego chrześniaka i chrześniaczki sis :) A my w ogóle jutro mamy dżampre ;) tyle że przez zjazd będziemy praktycznie po :/ wrr

reklama
Klara pisałaś że rękodzieło cie kręci, co dokładnie robisz? bo ja uwielbiam takie rózne cuda :-)
Olga dobrze, ze wszystko ok :-) szkoda tylko że nie wiesz co dokładnie boli...
Angi a jakie torty pieczesz? jakieś konkretne w kształcie np autka czy normalne tradycyjne?
my po zupce - pomidorowa wg . 5 przemian, a drugie danie zjemy jak mąż wróci z pracy - kotleciki z soczewicy i kasza gryczana niepalona :-) no i suróweczka

Ja też z bb nie rezygnuje fb jest dodatkiem:tak:
pani.olga współczuję najgorszy rodzaj bólu to taki bez przyczyny,oby za jakiś czas samo przeszło...i oby nie dopiero po porodzie&&&
martyska nie taki diabeł straszny,a lepiej miec wszystko zrobione do porodu.U mnie już wszystko zdrowe przed porodem do kontroli:-D

nie wiem jak wy ale ja ostatnio bardzo szybko sie mecze co chwila musze odpoczywać czyli np sprzatam domek na raty.
W nastepnym tyg jadę do okulisty na konsulatacje i wogole to jestem w szoku w czwartek moja mam byla u oklisty w Katowicach i mowi że corka ma termin na wrzesień ale jest w ciązy i musi szybciej i co termin na pon...dwa dni robocze czekania czyli jednak sie da i to na NFZ

Kati- robiłam biżuterię ,teraz robię " w papierze" kartki ,kalendarze,albumy i inne takie
wrzucisz w googla- gniazdo sroki blog -to ja ;)

poproszę o przepis na pomidorową wg 5 przemian .
u mnie w piecu maślane bułeczki z kruszonka na 2 sniadanie siedzą:)

reklama
Ewcia szkoda slow. Ludzie to debile, uspokoje sie to Wam na spokojnie napisze bo teraz tylko mi sie malo cenzuralne slowa cisna na usta jak o tym mysle.

Do góry